Rikke Sevecke fra BSF får personlig sponsoraftale

0
2196
BSF-spilleren Rikke Sevecke skal fremover promovere tøj og støvler fra spansk Joma.
BSF-spilleren Rikke Sevecke skal fremover promovere tøj og støvler fra spansk Joma.
BSF-spilleren Rikke Sevecke skal fremover promovere tøj og støvler fra spansk Joma.

Rikke Sevecke, som spiller 3F i Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF), har fået papir på, at hun er en af dansk kvindefodbolds profiler. Hun har nemlig indgået en personlig sponsoraftale med den spanske producent af sportstøj og fodboldstøvler, Joma.

Aftalen betyder, at Rikke Sevecke skal  bære tøj og støvler fra Joma, og at hun skal deltage i forskellige promotion- og foto-aktiviteter, ligesom der skal sælges en Rikke-kollektion, primært til pigerne i BSF.

“Vi er superstolte af at få Rikke med ombord. Rikke er  jo er en dansk kvindefodbolds største forsvarstalenter. Vi glæder os til samarbejdet med hende,” siger Carsten Nielsen fra Jomas danske afdeling i en pressemeddelelse.

Joma har i forvejen har en personlig sponsoraftale med Brøndbys superligaspiller Quincy Antipas.

 

Er der brug for et uafhængigt nyhedssite, der dækker dansk pige- og kvindefodbold? Vær med til at sikre fremtiden for FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement.