U18: BSF jagter stadig bronze efter sejr over Brøndby

0
1103
BSF-spillerne jubler efter scoringen til 4-2. Foto: Steen Trolle
BSF-spillerne jubler efter scoringen til 4-2. Foto: Steen Trolle
BSF-spillerne jubler efter scoringen til 4-2. Foto: Steen Trolle

Med en sejr onsdag aften på 5-3 hjemme i Ballerup Idrætspark over lokalrivalerne fra Brøndby, er Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) fortsat med i spillet om bronzemedaljerne i U18 DM-ligaen.

BSF har nu 45 point ligesom Team Viborg på tredjepladsen, og selv om Team Viborg har tre kampe tilbage, mens BSF kun mangler en enkelt, så har hverken spillere eller trænere afskrevet muligheden for at snuppe bronzemedaljer.

“Vi går efter enhver chance for at få medaljer, så vil vi kæmpe for muligheden, så længe den er der. Og så kan vi håbe på, at vi får hjælp af Brøndby,” siger målmand og anfører Naja Bahrenscheer med henvisning til, at Brøndby møder Team Viborg i sæsonens sidste kamp.

Cheftræner John Froman ser optimistisk på medaljechancen:

”Presset ligger på Viborg – de kan jo næsten kun fejle. Hvis de taber til Skovbakken i weekenden, og vi slår Vildbjerg i vores sidste kamp, så skal Viborg slå Brøndby i deres sidste kamp, og det bliver ikke nemt. Brøndby har haft et blandet forår og vil nok gerne slutte af med manér, og Team Viborg er et ungt hold. Og jeg ved af erfaring, at det kan være svært, når presset er på et ungt hold, der skal vinde,” siger John Froman.

"Vi jagter stadig bronze," siger BSF anfører og målmand Naja Bahrenscheer.
“Vi jagter stadig bronze,” siger BSF anfører og målmand Naja Bahrenscheer.

Rodet men underholdende kamp

Brøndby viste også i onsdagens kamp, at de ikke bare lægger sig ned. BSF kom hurtigt foran 1-0 på et mål af Laura Pedersen, men Brøndbys Ida Olesen fik udlignet. Kort efter scorede Tanja Argrimsen til først 2-1 og 3-1, men Brøndbys Ida Olesen fik reduceret til 2-3, inden Agnete Nielsen sendte BSF til pausen med en føring på 4-2.

Den stilling holdt helt frem til det 83. minut, hvor Brøndbys Janina Gerits fik skabt ny spænding om resultatet, da hun sendte et langskud op i målhjørnet til 3-4. Men i slutminutterne fik Josefine Krum udbygget føringen, så BSF kunne tage tre point og en målscore på 5-3 med til det videre slag om bronzemedaljerne.

“Det var en ret rodet kamp fra begge holds side. Det var lidt som om, at begge hold havde glemt det taktiske oplæg og bare spillede løs,” lød analysen efter kampen fra anfører Naja Barenscheer, som for præcis en uge siden var med til at slå Brøndby 4-1 i den sjællandske pokalfinale.

Der var masser af dueller i onsdagens kamp - knap så meget poleret spil.
Der var masser af dueller i onsdagens kamp – knap så meget poleret spil.

Træner John Froman havde samme opfattelse:

”Der var god tænding på og begge hold ville gerne vinde. Men der blev ikke spillet med særlig stor sikkerhed, og jeg synes, at vi sjusker for meget og derfor kommer til at sætte os selv under pres. Det er lidt som om vi tænker, at det går nok det hele. Vi er et bedre hold pt. end Brøndby, men det var vi ikke gode nok til at vise i dag. Til gengæld fortjener Brøndby stor ros for at blive ved med at kæmpe og tror på det,” sagde John Froman.

Brøndbys Ida Olesen har reduceret til 3-2. Foto: Steen Trolle
Brøndbys Ida Olesen har reduceret til 3-2. Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle