U18: Skovbakken er én sejr fra DM-guldet

0
817
spiller.
Dobbeltmålscorer Signe Holt Andersen blev kåret til kampens Skovbakken-spiller.
Dobbeltmålscorer Signe Holt Andersen blev kåret til kampens Skovbakken-spiller.

Skovbakkens U18-piger er nu bare en enkelt sejr fra at sikre sig guldmedaljerne i U18 DM-ligaen. Aarhusianerne vandt i weekenden 2-0 hjemme over Næsby, og med tre kampe tilbage og et forspring på fem point til KoldingQ, der kun mangler at spille to kampe, er Skovbakken snublende tæt på Danmarksmesterskabet. Reelt kan en enkelt uafgjort være nok, hvis KoldingQ ikke vinder begge sine to sidste kampe.

“Med tanke på at sejren over Næsby var den 11. ligasejr i træk her i foråret, ser det rigtig lovende ud, men det eneste der er matematisk sikkert er, at pigerne ikke kan slutte dårligere end med bronzemedaljer,” skriver Skovbakken i sit referat fra Næsby-kampen.

Skovbakken har nærmest gjort det til en vane at score indenfor de første minutter, og det skete også i søndagens kamp, hvor der bare var gået 46 sekunder, inden Signe Holt Andersen fulgte op på stolpeskud fra topscorer Signe Bruun og bankede bolden i mål til 1-0.

Fem minutter senere gjorde samme Signe Holt Andersen det til 2-0, og i  minutterne efter lugtede det af endnu en storsejr til Skovbakken. Sofie Obel og Signe Bruun havde flere muligheder, men det blev ikke til flere scoringer  i 1. halvleg, og i anden halvleg kom der pludselig spænding om resultatet, da Næsby fik tildelt et straffespark. 11-meter chancen blev dog kanoneret over mål, og selv om Skovbakkens Siv Jørup var tæt på i slutfasen, så blev det ikke til mere end 2-0.

Skovbakken møder i næste weekend BSF på hjemmebane og kan altså her fejre guldet, hvis det bliver til forårets 12. ligasejr.

RESULTATER FRA WEEKENDENS RUNDE I U18 DM-LIGAEN

  • Skovbakken-Næsby 2-0
  • Brøndby-Varde 3-6
  • KoldingQ-BSF 1-0
  • OB-Thisted FC (Thisted taberdømt)
  • Vildbjerg-B.93/HIK/Skjold 1-1

Er der brug for et uafhængigt nyhedssite, der dækker dansk pige- og kvindefodbold? Vær med til at sikre fremtiden for FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement.