Ny serie på DR Ultra: Olivia’s amerikanske fodbolddrøm

0
2602
Olivia Runge med nogle af hendes klassekammerater på IMG. Foto: Lars Runge
Olivia Runge med nogle af hendes klassekammerater på IMG. Foto: Lars Runge
Olivia Runge med nogle af hendes klassekammerater på IMG. Foto: Lars Runge

14-årige Olivia Runge fra Aarhus, som siden august 2013 har været elev på det berømte sportsakademi IMG i Florida, kan fra mandag d. 2. juni kl. 18.10 opleves i en ny tv-serie på DR Ultra.

Filmselskabet Kolibri Film har i et års tid fulgt Olivia, og resultatet er en serie i otte afsnit, der fortæller om den talentfulde fodboldpige, der drømmer om at blive professionel fodboldspiller i USA.

Olivia, der er Skovbakken-spiller, var i foråret 2013 på et tre ugers ophold på IMG. Hun fik bagefter tilbudt et scholarship på akademiet, og i august flyttede hun ind på IMG Academy, hvor hun bor, går i skole og træner intensivt hver dag.

I TV-serien møder vi første gang Olivia i Aarhus i vinteren 2013. Her var hun i gang med genoptræningen efter en knæskade, og de første to afsnit følger Olivias arbejde med at sig komme over skaden. Senere er vi med Olivia på Elite Football Camp sidste sommer i Vejen, hvor lederen af IMGs fodboldlinje deltog som gæstetræner, og derefter følger vi hende på IMG, hvor filmselskabet besøgte Olivia tre gange fra august til december.

FODBOLD FOR PIGER bragte tidligere på året et interview med Olivia Runge, hvor hun fortalte om livet på IMG. Hun fortalte her, hvordan hun træner op til tre timer om dagen og hvordan der bruges meget tid på skadesforebyggende træning, på styrketræning og på teknisk træning.

“Jeg synes, det har gjort mig til en bedre fodboldspiller. Jeg er blevet stærkere, hurtigere på fødderne og sparker hårdere,” fortalte Olivia, som inden turen til USA var en del af U15-talentsamlingen under DBU Jylland.

Læs også: Olivia fra Aarhus lever fodbolddrømmen ud i USA

Olivia Runge i aktion på IMG. Foto: Lars Runge
Olivia Runge i aktion på IMG. Foto: Lars Runge