U18: Taastrup vandt 2. division øst efter tæt dyst

1
938
Taastrups U18-piger efter lørdagens sejr i Ballerup.
Taastrups U18-piger efter lørdagens sejr i Ballerup.
Taastrups U18-piger efter lørdagens sejr i Ballerup.

Taastrups U18-piger kan tørre sveden af panden og juble, efter at de lørdag sikrede sig guldet i 2. division Øst i knivskarp konkurrence med U18 2-holdet fra Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF).

Taastrup lå forud for kampen tre point foran BSF og havde en lidt bedre målscore. Et nederlag på under fire mål var dermed nok til at sikre sig guldet, og det lykkedes med et 1-2 nederlag til BSF.

Men det holdt hårdt. Taastrup kom ganske vist foran 1-0 og var spilstyrende i de første 25 minutter. Men da en for kort tilbagelægning til Taastrups målmand resulterede i en udligning til BSF, fik BSF pludselig tro på tingene, og derfra var det en kamp på BSFs betingelser. De kom på 2-1, da Taastrups målmand fik fejlvurderede et indlæg, og mod slutningen regnede angrebene ned over Taastrup.

Taastrups assistenttræner Allan Brandt fortæller om afslutningen:

”Det blev til en afslutning på stolpen fra BSF og et par kæmpe chancer til TFC hvor vi havde en afslutning 3 meter fra mål og præsterede at skyde over.. Pigerne TFC spillede de sidste 20 min som at den skulle køres hjem nu og forsvarede sig med næb og klør.. BSF spillede nærmest med en opstilling der hed 5  5 da de stort set havde 5 angribere oppe konstant.. Så stor tilfredshed da dommeren fløjtede af og vi var guldvindere ..  cheftræner Michael Skjold og jeg selv assistenttræner Allan Brandt er meget tilfredse og stolte over vores piger som set over en hel sæson har præsteret rigtig flot på banen”.

Taastrup FC vinder 2. divisions Øst med 21 point efter syv sejre og to nederlag. BSF får sølv med 21 point men med en dårligere målscore, mens FC Damsø bliver tre’er med 20 point.

1 COMMENT

  1. Herfra BSF skal der lyde et stort tillykke til naboerne fra Tåstrup. Det hele flaskede sig fantastisk. Mandskaberne kunne mødes på sidste spilledag. Mange tilskuere var mødt frem og vi blev alle vidne til en god og spændende kamp, hvor især de sidste 30 minutter blev en medrivende forestilling.

    Endnu engang tillykke til Tåstrup med guldet og selvfølgelig til vores egne spillere fra BSF med en flot sølvmedalje og dermed en afslutning på en fornem sæson for vores 2.hold i U18 regi.