U13: Boldklubben Marienlyst vandt den fynske pokalfinale

0
2149
Nykårede pokalvindere fra Boldklubben Marienlyst.
Nykårede pokalvindere fra Boldklubben Marienlyst.
Nykårede pokalvindere fra Boldklubben Marienlyst.

U13-pigerne fra den odenseanske klub Marienlyst vandt onsdag aften den fynske pokalturnering efter en sikker 3-0 finalesejr over lokalrivalerne fra OB.

Kampen startede en smule nervøst og Marienlyst-pigerne blev godt presset af OB-spillerne. Men midtvejs i første halvleg lykkedes Maya Ladegaard Geertsen at en stærk defensiv, som holdt OB fra afslutninger.

I anden halvleg blev Marienlyst mere dominerende. De kom til flere store chancer og igen var det Maya Ladegaard Geertsen, der fik scoret  – denne gang på et indlæg fra Merima Kobilica. Herefter fik Marienlyst-pigerne gang ipasningsspillet, som er blevet lidt af et varemærke for holdet, og fem minutter inden dommerens slutfløjt kunne Katrine Andreassen endegyldigt lukke kampen med sin scoring til 3-0.

På billedet ses øverst fra venstre: Kathrine Andreassen, Julie Jensen, Amalie Strandholt, Frida Sonne, Laura Frederikke Nielsen, Merima Kobilica, Sille Frederiksen & Johanne Pedersen. Nederst fra venstre: Mathilde Bertelsen, Maya Ladegaard Geertsen, Isabell Ohle, Anna Hyldig, Sarah Sundahl, Thit Ovens & Freja Myllerup Hansen.

Skal FODBOLD FOR PIGER fortsætte? Tegn et frivilligt årsabonnement til 29, 99 eller 499 kroner.