Dalum IFs U14-piger vinder U15-mesterrækken på Fyn

0
1328
Dalum IFs nykårede vindere af U15 mesterrækken på Fyn.
Dalum IFs nykårede vindere af U15 mesterrækken på Fyn.
Dalum IFs nykårede vindere af U15 mesterrækken på Fyn.

12 sejre, én uafgjort og et enkelt nederlag. Sådan gik foråret i U15 Mesterrækken for Dalum IFs U14-piger, og det sikrer guldet til pigerne, som nu kun har tabt tre ud af 35 turneringskampe i de sidste to år.

Rækken blev afgjort i næstsidste spillerunde, hvor Dalum IF mødte rækkens nr. to, Taarup/Paarup IF, på udebane. Bagude 0-1 ved halvleg vendte pigerne kampen til en 3-1 sejr, og så kunne holdet ikke nås i tabellen. I turneringens sidste kampe, mod rækkens nr. to, tre og fire, vandt holdet alle tre kampe med en samlet målscorer på 10-1.

U14-pigerne fra Dalum valgte efter sejr i efterårets 9-mands række, at tage udfordringen op i U15-Mesterrækken et halvt år før tid.

“Denne oprykningen er altså gået over al forventning og er en fortsættelse af holdets gode udvikling.  Til efteråret prøver holdet kræfter i U15-pige Vest, fælles jysk-fynsk række,” fortæller træner Mads Holmgaard.

 

Skal FODBOLD FOR PIGER fortsætte? Tegn et frivilligt årsabonnement – det koster KUN 99 KRONER.