3F: Tre sejre til favoritterne

0
669
Store smil hos Brøndbyspillerne efter Theresa Nielsens scoring til 3-0. Foto: Steen Trolle
Store smil hos Brøndbyspillerne efter Theresa Nielsens scoring til 3-0. Foto: Steen Trolle
Store smil hos Brøndbyspillerne efter Theresa Nielsens scoring til 3-0. Foto: Steen Trolle

Der var sejre til sidste sæsons guld- sølv og bronze-vindere, da samtlige fem opgør i anden runde af 3F Ligaen blev spillet lørdag. Fortuna Hjørring vandt sikkert 5-1 hjemme over Vejle, Brøndby slog Skovbakken 4-0 og OB hentede sæsonens anden sejr ude mod Team Viborg, som blev slået 2-0.

I Brøndby formåede Skovbakken ikke at følge op på sæsonens stærke 3-0-præstation hjemme over BSF. Et forsigtigt Skovbakkenhold blev fra start trykket tilbage af Brøndby, som var uheldige med kun at være foran 1-0 efter første halvleg på et mål af Julie Tavlo.

I anden halvleg blev målscoringen sat i gang med et straffespark, som udløste højlydte protester fra Skovbakkens træner. Det blev sat sikkert ind af Simone Boye, og ti minutter senere gjorde anfører Theresa Nielsen det til 3-0 på en spektakulær detalje, hvor hun loppede bolden over sig selv og Skovbakkens målmand. Målet til 4-0 sørgede hjemmevendte Nanna Christiansen for.

I Hjørring fik Vejle en forrygende start med en scoring allerede efter 40 sekunder, men derefter satte Fortunas forsvarende mestre sig på kampen, som sluttede 5-1. Med to scoringer  fik den 16-årige debuttant Signe Bruun en stærk start, da hun blev skiftet ind i stedet for ChiChi Igbo.

OB manglede flere stamspillere i udekampen mod Team Viborg, men takket være to scoringer i forbindelse med hjørnespark – den først af Tenna Kappel i 1. halvleg og den anden af Emilie Henriksen i 2. halvleg – blev til 2-0 og dermed foreløbig maksimumpoint i ligaen.

I de øvrige kampe fik Vorup sin første 3F Liga-sejr nogensinde, da det blev til 3-0 hjemme over B93-HIK-Ryparken (FA København), mens KoldingQ målmaskine, som i sidste weekend lavede ti mål, var gået i stå i opgøret ude mod BSF, som sluttede uafgjort 0-0.

2. RUNDES KAMPE I 3F LIGAEN

  • BSF-KoldingQ 0-0
  • Team Viborg-OB 0-2
  • Vorup-B.93/HIK/Ryparken 3-0
  • Brøndby-Skovbakken 4-0
  • Fortuna Hjørring-Vejle 5-1

Tegn et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER. Hvem skal ellers skrive om dansk pige- og kvindefodbold???