Middelfarts U15-piger til tops ved stort talentstævne

0
816
De nykårende stævnevindere fra Middelfart.
De nykårende stævnevindere fra Middelfart.
De nykårende stævnevindere fra Middelfart.

Middelfarts U15-piger fik i weekenden det perfekte afsæt til efterårsturneringen, da holdet deltog i et stort talentstævne i Stensballe ved Horsens.

Middelfart vandt U15 rækken efter at have slået Brøndby i semifinalen med 2-0 og efter at have vundet finalen over Hillerød, som vandt sin semifinale med 3-0 over Fortuna Hjørring.

”Finalen blev en meget velspillet kamp, hvor begge hold viste høj niveau, Hillerød kommer på 1-0 efter et flot langskudsmål fra 20-25 meter, uden chance for Middelfart  målmand Julie Andersen, spillerne går til pausen med  en 1-0 føring til Hillerød,” fortæller Middelfart om finalen.

”Efter pausen er det Middelfart der kommer bedst ud, men spillet bølger stadig frem og tilbage mellem holdene, og Hillerød formår stadig at vise flot boldomgang selv i pressede områder. Efter 10min spil i 2 halvleg udligner Middelfarts Esther Willems på en ripost i straffesparksfeltet, efter et godt hjørnespark, derefter står der Middelfart på resten, og med små 10min tilbage af kampen, løber Middelfarts Cecilie Themsen fra sin direkte oppasser, og score fortjent sejrsmålet for fynboerne,” lyder beretningen fra Fyn.

I kampen om 3.-4. pladsen vandt Brøndby IF med 3-0 over Fortuna Hjørring.