3F: Troelsgaard-søstre scorede otte gange i sæsonpremiere

0
1136
KoldingQs 3F-liga trup anno august 2014. Foto. koldingQ
KoldingQs 3F-liga trup anno august 2014. Foto. koldingQ
KoldingQs 3F-liga trup anno august 2014. Foto. koldingQ

Der var øretæver i luften, da 3F ligaen lørdag åbnede med opgør mellem KoldingQ og Team Viborg og B93-HIK-Ryparken/FA København og Fortuna Hjørring. Favoritterne KoldingQ og Fortuna Hjørring gik målamok, og da lørdagen var slut, var der scoret hele 23 gange.

KoldingQ vandt 10-1 hjemme over Team Viborg, mens de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring hentede en kæmpesejr på 12-0 ude over det rekonstruerede hold fra B93-HIK-Ryparken, som mistede hele sit gamle 3F Liga-hold i juni.

KoldingQ havde premiere på sin nye super-angrebsduo bestående af tvillingesøstrene Lotte og Sanne Troelsgaard, og det var i den grad en succes. Sanne Troelsgaard, der er kommet til i sommerpausen fra Brøndby, åbnede med en scoring allerede efter 50 sekunder på en assist fra sin søster, og samme Sanne scorede yderligere fire gange, mens Lotte Troelsgaard scorede tre gange. I alt leverede søstrene otte mål og tre assists – alle tre fra Lotte til Sanne Troelsgaard. De øvrige KoldingQ-scoringer stod Signe Andersen og Sarah Dyrehauge for, mens Sara Nielsen fik pyntet lidt på resultatet for Team Viborg med en scoring til 1-9.

I følge KoldingQs cheftræner Lene Terp blev der leveret flot spil over hele linjen og flere af målene var rene perler. Hun skriver i referatet på KoldingQs hjemmeside:

“Målet til 8-0 var fornemt kombinationsspil mellem Patricia Nielsen, Lotte Troelsgaard, Sarah Dyrehauge og til sidst Sanne Troelsgaard, som trillede bolden over målstregen. Oplægget til 9-0 var 12 afleveringer på kryds og tværs af banen. Startende med en tilbageaflevering til Camilla Simonsen i KoldingQ-målet. Sidste og næstsidste fødder på den serie tilhørte Lotte Troelsgaard og Sanne Troelsgaard”.

Søndag spiller Skovbakken hjemme mod BSF, OB møder Vorup og Vejle får besøg af Brøndby.

Tegn et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER. Hvem skal ellers skrive om dansk pige- og kvindefodbold???