BSF-piger tog tre pokaler med hjem fra Norway Cup

0
2559
BSF U15 vandt Norway Cup, klasse S.
BSF U15 vandt Norway Cup, klasse S.
BSF U15 vandt Norway Cup, klasse S.

“En fantastisk uge 31 med BSF i hovedrollen”. Sådan lyder det begejstret fra Ballerup-Skovlunde Fodbold, som i sidste uge havde mere end 70 piger og 50 trænere ledere og forældre med til Norway Cup i Oslo.

Norway Cup er en af verdens største fodboldturneringer med mere end 33.500 aktive spillere fordelt på 12 rækker, og BSF gjorde fin reklame for dansk pigefodbold. Klubben spillede mere end 20 kampe og hentede tre pokaler med hjem.

BSF U14 pigerne gjorde rent bord og gik hele vejen. I finalen blev det til en 2-0 sejr og efterfølgende blev BSF spiller Josephine Hasbo kåret til finalens spiller. Der deltog 64 hold i denne række

BSF U15 pigerne stod ikke tilbage og gjorde ligeledes rent bord for andet år i træk, da pigerne gentog sejren fra sidste år turnering. Alberte Harden fra BSF blev efterfølgende kåret som finalens spiller. Der deltog 96 hold i denne række.

U17 afdelingen deltog med to hold, hvor hold 2 nåede 16. dels-finalen, hvor  det sluttede med nederlag i straffesparkskonkurrencen på 4-3, mens U17 1 holdet nåede semifinalen, hvor de tabte til norske LYN, der har vundet turneringen de seneste treår.

“Vores U17 mandskab bestod af hele 10 nye spillere. Holdet havde blot trænet sammen to gange inden afgang og turneringen havde til formål at få sat ord og planer for det kommende U17 ligamandskab. Kampen mod LYN blev holdets endestation i år og dermed sluttede holdet på 3 pladsen ud af 125 mandskaber i U17 rækken,” skriver BSF.

Støt FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement. Hvem skal eller skrive om dit fodboldhold?

BSF U14 jubler efter finalesejren i Norway Cup.
BSF U14 jubler efter finalesejren i Norway Cup.