Aalborg KFUMs U12-piger vandt Vildbjerg Cup igen

0
2872
U12-pigerne fra Aalborg KFUM, som for andet år i træk vandt Vildbjerg Cup.
U12-pigerne fra Aalborg KFUM, som for andet år i træk vandt Vildbjerg Cup.
U12-pigerne fra Aalborg KFUM, som for andet år i træk vandt Vildbjerg Cup.

Sig Vildbjerg Cup og de smiler ekstra meget i Aalborg KFUMs U12-afdeling. For andet år i træk lykkedes det nemlig U12 -pigerne fra Aalborg KFUM at vinde sommerturneringen i Vildbjerg, som er Europas fjerdestørste fodboldturnering.

Aalborg KFUM var for andet år i træk i finalen i A-turneringen mod B73 Slagelse, og for andet år i træk endte den ordinære kamp uafgjort 1-1. Sidste år resulterede det i en straffesparkskonkurrence, som Aalborg KFUM vandt, men i år var reglerne ændret. så det i stedet var antallet af hjørnespark, der afgjorde finalerne i tilfælde af uafgjort, og her vandt Aalborg KFUM med et snævert forspring.

“Men spændingen var absolut på sit højeste, og da afgørelsen faldt, græd mange af vores piger af glæde, hvorimod B73 Slagelses piger selvfølgelig græd fordi de tabte – men sådan er sport jo, men jeg tør godt sige, at vi var de bedste,” siger Morten Fals, træner for U12 afdelingen hos KFUM Aalborg, til den lokale Hasseris Avis.

Også Aalborg KFUMs U12 B-hold leverede et godt resultat ved Vildbjerg Cup. Holdet vandt slutspillet for de hold, der ikke bragte sig i finalen. Det skete blandt andet med en sejr på 3-1 over tyske SC Uethe i sidste kamp.

21 U12-piger deltog  i Vildbjerg Cup fra Aalborg KFUM og de fik følgeskab af ca. 50 forældre og ledere, som alle havde base i en fælles lejr, Camp 9000.

En stolt træner Morten Fals med pokalerne fra Vildbjerg Cup.
En stolt træner Morten Fals med pokalerne fra Vildbjerg Cup.

Støt FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement. Hvem skal eller skrive om dit fodboldhold?