Fem nye i KoldingQs 3F-trup

0
1766
De fem nye i KoldingQs 3F-trup: Sofie Obel, Laura Bahl, Julie Dollerup Skov, Sanne Troelsgard og Vibeke Juhl Jensen.
De fem nye i KoldingQs 3F-trup: Sofie Obel, Laura Bahl, Julie Dollerup Skov, Sanne Troelsgard og Vibeke Juhl Jensen.
KoldingQs fem nye: Sofie Obel, Laura Bahl, Julie Dollerup Skov, Sanne Troelsgard og Vibeke Juhl Jensen.

Når KoldingQ lørdag kl. 13 åbner den nye 3F Liga med sæsonpremiere hjemme mod Team Viborg, så er det med en trup, der har fået fem nye spillere i sommerpausen

Landsholdsangriberen Sanne Troelsgaard er rykket fra Brøndby og blevet genforenet med sin tvillingesøster og sidste sæsons topscorer i grundspillet, Lotte Troelsgaard. Hun har fået følgeskab af forsvarsspilleren Sofie Obel fra Skovbakken IK og forsvar-midtbane-spilleren Laura Bahl fra Varde IF, og derudover er to af klubbens egne ungdomstalenter blevet rykket op i 3F-truppen. Det drejer sig om midtbanespilleren Julie Dollerup Skov og Vibeke Jensen, der er målmand.

Tidlige på året er Signe Schioldan og Ida Guldager fra KoldingQs u18 DM-trup blevet rykket op i 3F Liga-truppen. til gengæld har 3F Ligatruppen sagt farvel til fire spillere: Stephanie Meier (stoppet), Charlotte Gonnsen (Kolding Boldklub), Nikoline Frandsen (Skovbakken IK) og Camilla Andersen (Skovbakken IK).

Lørdagens premiere mod Team Viborg bliver i næste weekend fulgt op med en udekamp mod BSF, og derefter venter kampe mod 3F Ligaen to guldfavoritter: Søndag den 24. august hjemme mod Brøndby og lørdag den 30. august ude mod Fortuna Hjørring.

 

Støt FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement. Hvem skal eller skrive om dit fodboldhold?