Næsby styrker sammenholdet med fodboldgolf, kortspil og mikado

0
964
Fodboldgolfen er i gang med de huller og forhindringer, som spillerne selv har lavet.
Fodboldgolfen er i gang med de huller og forhindringer, som spillerne selv har lavet.
Fodboldgolfen er i gang med de huller og forhindringer, som spillerne selv har lavet.

Den står ikke kun på løbeture, pasningsøvelser, driblinger og træningskampe hos Næsbys U17 DM-piger, som 17. august debuterer i den nye landsdækkende U17-række hjemme mod Ballerup-Skovlunde (BSF).

Det sociale sammenhold er også vigtigt før en ny sæson, og derfor var holdet fredag-lørdag samlet til en træningsweekend, hvor der også blev tid til meget andet end fodboldtræning.

Cheftræner Jesper Bendixen fortæller fra Fyn:

“Weekenden startede fredag med taktisk træning. Derefter blev spillere og trænere inddelt i hold, som skulle stå for hhv. mad/grill hold, borddækning og et aktivitetshold, der skulle stå for at lave banen til den første sociale aktivitet, som var fodboldgolf.

Efter mad og fodboldgolf foregik de næste opgaver indendørs – i form af “vm i spil”, hvor der blev dystet højlydt i 500, mikado, 21, matematikkrig og Uno – hvilket fik konkurrencegenet helt frem i samtlige spillere og ledere.

Ddagen blev rundet af med natfodbold i legeland – udført med pandelamper på en helt mørk bane, hvor der blev udkæmpet nogle drabelige slag, der udløste stor jubel og morskab.

Aftenen sluttede godt ud på natten og der var sengetid ved 3.00. De tre tabende hold stod for morgenbuffet og vækning kl 8.30, hvorefter weekenden blev afsluttet med en let omgang træning, inden de trætte spillere og ledere kunne komme hjem i seng”.

 

Støt FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement. Hvem skal eller skrive om dit fodboldhold?