FODBOLD FOR PIGER med til at vælge Europas Bedste Kvindelige Fodboldspiller

1
856
Steen Trolle fra FODBOLD FOR PIGER er med i juryen, der skal vælge den bedste kvindelige spiller i Europa.
Steen Trolle fra FODBOLD FOR PIGER er med i juryen, der skal vælge den bedste kvindelige spiller i Europa.
Steen Trolle er med i juryen, der skal vælge den bedste kvindelige spiller i Europa.

FODBOLD FOR PIGER har fået en fornem anerkendelse for sit arbejde med at dække dansk pige-og kvindefodbold. Stifter og redaktør Steen Trolle er blevet udvalgt til den jury bestående af 12 europæiske fodboldjournalister, som skal stå for valget af Årets Bedste Kvindelige Fodboldspiller i Europa ved en UEFA-ceremoni i Monaco torsdag den 28. august.

11 af Europas bedste spillere er  nomineret til titlen, og lige nu skæres feltet ned til tre kandidater, som skal dyste om titlen ved en direkte afstemning den 28. august. Steen deltager på Danmarks vegne i afstemningen blandt de 11 nominerede, og han er derefter inviteret til Monaco den 28. august, hvor han sammen med de 11 øvrige jury-medlemmer skal afgive sin stemme live i forbindelse med ceremonien. Det sker i øvrigt samtidig med, at årets bedste mandlige fodboldspiller i Europa skal vælges ved en tilsvarende live-afstemning.

Steen har forud for afstemningen hentet ekspert-bistand hos nuværende og tidligere landstrænere. U17-landstræner Anders Damgaard, U19-landstræner Søren Randa-Boldt og tidligere kvindelandstræner Kenneth Heiner-Møller, som alle har et godt kendskab til internationalt kvindefodbold, har givet ham deres bud på de bedste kvindelige fodboldspillere i Europa lige nu. Ud fra disse input, og ud fra egne vurderinger, har Steen stemt på de tre spillere, som han mener bør gå videre til finalerunden. Hvilke tre spiller, det drejer sig om, vil blive offentliggjort her på siden i løbet de kommende dage.

Steen Trolle afløser som dansk jurymedlem Helle Møller Riis, der tidligere har skrevet om kvindefodbold på 3F’s fodboldsite. 3Fs fodboldsite lukkede 1. juli og FODBOLD FOR PIGER er nu det eneste nyhedssite, som dagligt dækker pige- og kvindefodbold i Danmark.

Læs også: 11 spillere kæmper om titlen som Årets Bedste i Europa

 

1 COMMENT