Nadia Nadim på fodboldeventyr i USA: Jeg elsker at være her

0
1697
Nadia Nadim nyder opholdet i USA; som også byder på andet end fodbold. Foto: Privat
Nadia Nadim nyder opholdet i USA; som også byder på andet end fodbold. Foto: Privat
Nadia Nadim nyder opholdet i USA; som også byder på andet end fodbold. Foto: Privat

Den danske landsholdsangriber Nadia Nadim har succes i USA, hvor hun fylder sommerpausen fra den hjemlige 3F Liga ud med et gæsteophold i Sky Blue FC, som spiller med i National Women’s Soccer League (NWSL).

Nadia Nadim har skrevet en to måneders kontrakt med Sky Blue FC, og hun har leveret flere scoringer for sit nye hold, som har hjemme i Morristown i New Jersey på den amerikanske østkyst.

”Jeg er virkelig glad for at være her. Jeg er overbevist om, at jeg kommer til at udvikle mig mere som spiller. Forhåbentlig lærer jeg noget fra dem og mon ikke jeg også kan lære dem nogle ´skills´ :),” skriver Nadia Nadim til FODBOLD FOR PIGER.

Foto: Sky Blue FC
Foto: Sky Blue FC

Hun vurderer selv, at niveauet i NWSL-ligaen er en del højere end i 3F Ligaen og hun er overbevist om, at opholdet vil gavne hende i den kommende sæson i 3F Ligaen.

”Jeg kommer ikke til at holde ferie, men det har været helt et bevist valg fra min side. Jeg vil gerne forbedre mit spil, så jeg igen kan blive ligatopscorer og få mit hold så lang som muligt i Champions League,” siger Nadia.

Ud over store fodboldoplevelser byder opholdet også på spændende ture rundt i USA. Da Nadia Nadim skriver til FODBOLD FOR PIGER har hun netop været i New York, hvor holdet blandt andet overværede åbningen af aktiemarkedet på Nasdaq-børsen. ”En vild oplevelse,” som hun skriver.

”Jeg elsker at være her. Det er meget mig. Flinke mennesker, og jeg bor tæt på stranden,” skriver Nadia Nadim.

Se Nadia Nadim score sit andet mål for Sky Blue FC her.

Nadia og holdkammeraterne filmes under åbningen af Nasdaq-aktiemarkedet...
Nadia og holdkammeraterne filmes under åbningen af Nasdaq-aktiemarkedet…
...og kan ses på Times Square i New Yrk. Foto: Privat
…og kan ses på Time Square i New Yrk. Foto: Privat