Rekord i Skovbakken: Laura har spillet 513 dage uden nederlag

0
871
Laura Østergaard.
Laura Østergaard.
Laura Østergaard.

Laura Østergaard fra Skovbakkens U17 DM-hold satte lørdag en imponerende rekord, da hun og holdkammerater fik 2-2 hjemme mod DM-favoritterne fra Team Viborg.

Kampen var den 39. turneringskamp i træk, hvor Laura og hendes holdkammerater er gået fra banen uden nederlag. Sidste gang hun var med til at tabe var i den 28. april 2013. Dengang tabte Skovbakkens U18 DM-hold tabte 1-0 til BSF, og det er nu 513 dage siden.

Laura Østergaard var i sidste sæson en del af Skovbakkens U18 DM-hold, der vandt DM-guld og gik ubesejret gennem sæsonens 24 kampe. Hun spillede samtlige kampe i sæsonen, og da de øvrige holdkammerater, som spillede alle kampe, nu er skiftet til U19-holdet, der tabte til Fortuna i sidste weekend, så er Laura den sidste fra guldholdet, der stadig er ubesejret. En præstation, der muligvis er klubrekord i Skovbakken.

Resultatet af lørdagens kamp betyder i øvrigt, at Skovbakken nu er på tredjepladsen med samme point som førerholdet Team Viborg og B93/HIK/Ryparken på andenpladsen.