Skovbakkens U13 er klar til nye udfordringer i mesterrækken

0
970
U12-pigerne fra Skovbakken efter finalesejren ved Aarhus Mesterskaberne i juni.
U12-pigerne fra Skovbakken efter finalesejren ved Aarhus Mesterskaberne i juni.
U12-pigerne fra Skovbakken efter finalesejren ved Aarhus Mesterskaberne i juni.

Efter et flot forår som U12 piger, er Skovbakkens U13 piger nu klar til den kommende sæson i Mesterrækken, hvor modstanderne bliver Vildbjerg, Sunds, Team 10 og Lyseng IF.

I forårssæsonen blev det til ni sejre og én uafgjort i 10 turneringskampe. Målscoreren blev så stor som 41-10, og det succesrige forår kulminerede, da pigerne vandt Aarhus Mesterskabet midt i juni, hvor det blev til en finalesejr på 3-0 over BMI.

“Det er rigtig flotte resultater som pigerne har opnået, men de er heller ikke kommet sovende til det,” siger træner John Sørenseni en mail til FODBOLD FOR PIGER.

“Henover vinteren deltog syv af pigerne i et projekt under DBU’s Vision 2020. Her var de med i 34 træninger på kunstgræs i perioden november-marts, hvilket var med til at udvikle og forfine deres kompetencer. Herudover er det helt sikkert medvirkende til succesen, at der er et helt fantastisk sammenhold på holdet og at pigerne er ekstremt gode til at tage imod nye holdkammerater,” fortætter han.

John Sørensen understreger, at udvikling af spillerne er vigtigere end at vinde kampe og pokaler:

“Det er helt klart prioritet nummer et. Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde videre med holdet og være med til at udvikle pigerne individuelt og som hold. Vi glæder os rigtig meget til de nye udfordringer i Mesterrækken,” siger han.

Tegn et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER. Hvem skal ellers skrive om dansk pige- og kvindefodbold???