Talentfuld amerikaner til 3F-ligatruppen i FA København

0
828
Hannah B. Goodale.
Hannah  B. Goodale.
Hannah E. Goodale.

3F Ligaholdet i FA København, det tidligere B93-HIK-Skjold, får tilgang af amerikanske Hannah E. Goodale, der kommer fra  Southeast Soccer Club i Connecticut, USA.

Hannah E. Goodale, der spiller offensiv midtbane, beskrives som en spiller med hurtighed, gennembrudsstyrke, stor ærgerrighed og arbejdsvilje.

“Hun vil have masser af forcer at kunne bidrage med,” lyder det fra FA København.

Hannah E. Goodale har netop færdiggjort high school, og vil den kommende sæson være bosat i København, hvor hun skal læse enkeltfag på universitetet, lære dansk og styrke sine kompetencer indenfor fodbold.

Hannah har tidligere været i Danmark, hvor hun i 2011 var med sin daværende klub på rundrejse i Tyskland og Danmark og deltog i Skovbakkens sommerturnering. Holdet endte med at vinde turneringen over et meget talentfuldt Skovbakkenmandskab,” skriver FA Københavnn på sin hjemmeside.

Kontakten til Danmark er sket via cheftræner Michael Pixi og Ken Goodale, der assisterende træner for Eastern Universit. Ken Goodale har gennem flere år har besøgt Skandinavien med en række ungdomshold.

Hannah Goodale lander 10. august i København og  deltager første gang i træningen den 11.august. FA København, som i turneringsplanen optræder under navnen B93-HIK-Ryparken, spiller sin første ligakamp på lørdag mod de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring.

 

Hvem dækker dansk pige- og kvindefodbold fast? Vær med til at sikre fremtiden for FODBOLD FOR PIGER. Tegn et frivilligt abonnement – det koster kun 99 kroner om året