To sjællandske klubber i samarbejde om U17-piger

0
998
Freya fra Holbæk B&I.
Freya fra Holbæk B&I.
Freya i aktion for Holbæk B&I.

To nordvestsjællandske pigeklubber har indledt et samarbejde på U17-siden, som skal fastholde og tiltrække flere pigespillere i Odsherred-området. Det drejer sig om Holbæk B&I og Tuse IF, som efter sommerferien samler deres U17-spillere under navnet ”Holbæk-Tuse”, der skal spille i række 1.

”Begge klubber havde udsigt til en meget stor afgang af spillere, fordi mange af spillerne skulle starte på efterskole. Så for at kunne fastholde et attraktivt pigefodboldmiljø på U17-niveau, hvor der dels er en masse piger til træning, og dels er flere trænere til rådighed, som kan skabe rammerne for udviklingen og talentplejen af pigerne, lå det naturligt at indgå et samarbejde,” fortæller de to klubber.

Målet for Holbæk-Tuse er en topplacering i række 1, men de to klubber understreger, at samarbejdet både skal styrken eliten og bredden i de to klubber.

“”Vi hjælper hinanden med at udvikle pigefodbolden i Odsherred og fastholde vores talenter og ikke mindst give plads til, at alle kan spille fodbold, uanset om de har gjort det i flere år eller lige er startet. Derfor er nye ansigter også meget velkommen til at komme og prøve at træne med,” siger Lennarth Engelund, der er årgangsansvarlig for U17 i Holbæk B&I.

Piger, som har lyst til at høre mere eller prøve at træne med, kan kontakte træner Jesper Sørensen på mobil 42329740 eller jesper@wasd.dk

 

Tegn et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER. Hvem skal ellers skrive om dansk pige- og kvindefodbold???