Afbrudt U17 DM-kamp skal spilles færdig 6. december

1
880
Næsby jubler efter en scoring af Michele Madsen i sidste sæsons pokalturnering. Arkivfoto
Næsby jubler efter en scoring af Michele Madsen i sidste sæsons pokalturnering. Arkivfoto
Næsby jubler efter en scoring af Michele Madsen i sidste sæson. Arkivfoto: Næsby Boldklub

Det er en ganske usædvanlig fodboldkamp, som 6. december skal spilles i Næsby på Fyn. Her mødes det lokale U17 DM-hold med Team Viborg og kampen, de skal spille, kommer kun til at vare cirka 18 minutter.

Der er nemlig tale om at afslutte den kamp, som de to hold spillede lørdag den 20. september, men som måtte afbrydes i det 72. minut ved stillingen 2-2, da Næsbys angribere og dobbelte målscorer Michele Madsen brækkede sit skinneben i et uheldigt sammenstød med Team Viborgs målmand.

Kampen var afbrudt i 45 minutter, og da den skulle genoptages havde hverken spillere eller trænere lyst til at spille videre. Derfor har DBU nu besluttet, at kampen skal spilles færdig. Det sker den 6. december og det bliver i direkte forlængelse af den afbrudte kamp, dvs. at Næsby, som havde fået en spiller udvist, skal spille med 10 spillere og to udskiftere, mens Team Viborg stiller med 11 spillere og en udskifter.

Michele Madsen blev torsdag udskrevet fra sygehuset og har det efter omstændighederne godt, fortæller Næsbys træner Jesper Bendixen. Michele blev hentet af ambulance efter sit uheld og situationen blev ekstra dramatisk af, at en tilskuer, som stod tæt på begivenhederne, besvimede i chok, mens falckredderne var i gang med at behandle Michele. Derfor skulle de også yde hjælp til tilskueren, som var klassekammerat til flere af Næsbys spillere. Det var med til at forlænge pausen yderligere.

Læs også: Dramatisk U17 DM-kamp: Spillere brækkede skinnebenet og tilskuer besvimede

1 COMMENT