Dramatisk U17 DM-kamp: Spiller brækkede skinnebenet og tilskuer besvimede

0
795
"Pludselig blev fodbolden totalt ligegyldig," siger Næsbys træner Jesper Bendixen om lørdagens kamp.
"Pludselig blev fodbolden totalt ligegyldig," siger Næsbys træner Jesper Bendixen om lørdagens kamp.
“Pludselig blev fodbolden totalt ligegyldig,” siger Næsbys træner Jesper Bendixen om lørdagens kamp.

Lørdagens U17 DM-kamp mellem Næsby og Team Viborg skal sandsynligvis spilles om. Kampen blev afbrudt, da der manglede 19 minutter og stillingen var 2-2.

Det skete, da Næsbys angriber Michele Madsen brækkede skinnebenet i et uheldigt sammenstød med Viborgs målmand. Da kampen efter cirka 45 minutters pause skulle genoptages, havde hverken spillere eller trænere lyst til at spille mere. Derfor blev de enige med dommerne om at afblæse kampen, og det er nu op til DBU at beslutte, hvad der skal ske.

”Det var en fed, fed kamp indtil afbrydelsen. Men derefter blev fodbolden totalt ligegyldig, og derfor tog vi trænere en snak med anførerne, som heller ikke havde lyst til at spille videre,” siger Næsbys cheftræner Jesper Bendixen.

Situationen blev ekstra dramatisk af, at en tilskuer, som stod meget tæt på begivenhederne, besvimede i chok, da falckredderne var i gang med at behandle Michele Madsen. Derfor skulle de også yde hjælp til tilskueren, som var klassekammerat til flere af Næsbys spillere. Det var med til at forlænge pausen yderligere.

Michelle Madsen blev søndag opereret og hun har det efter omstændighederne godt. Hun er foreløbig ude resten af året, men Jesper Bendixen håber at have hende klar igen til foråret. Og han lægger ikke skjul på, at hun vil blive hårdt savnet. Det var ikke tilfældigt, at det var Michele Madsen, der scorede begge Næsbys mål mod Team Viborg.

”Det er et kæmpe tab for os at hun er skadet. Hun er enormt vigtig. Men hun skal bruge den tid, der skal til for at blive klar igen. Heldigvis er Michele rimelig hårdfør og hun var ved godt mod, da jeg talte med hende tidligere i dag,” siger Jesper Bendixen.