B93/HIK/Ryparken trækker sig fra 3F Ligaen

0
738
Hele fodboldalliancens 3F-hold meldte sig ud i protest med en hilsen til deres
Hele fodboldalliancens 3F-hold meldte sig ud i protest  med en hilsen til deres
Alliancens gamle 3F-hold, som her hylder deres træner Denise Reddy, meldte sig i juni ud i protest.

Syv store nederlag og en målscore på 1-69. Så var det slut for fodboldalliancen B93/HIK/Ryparken, der mandag aften meddelte, at den trækker sit hold fra 3F Ligaen.

”Samarbejdet mellem klubberne blev startet for at give piger og kvinder mulighed for at få samme vilkår som drenge og mænd, hvilket har været svært. Projektet er nu løbet tør for kræfter, penge og spillere. De drivende kræfter omkring holdet har ikke mere energi til at skaffe de nødvendige ledere og penge,” hedder det i en pressemeddelelse, som dbu.dk citerer.

B93/HIK/Ryparken mistede i sommer hele sit 3F-hold, da samtlige spillere meldte sig ud i protest mod  alliancens ledelse, som blandt andet ikke ville forlænge med den populære amerikanske træner Denise Reddy. Masseudmeldelsen er en af hovedårsagerne til, at fodboldalliancen nu ser sig nødsaget til at trække stikket, skriver dbu.dk:

“En afgørende grund er ifølge klubben, at sommerens spillerflugt har gjort, at holdet i efteråret har bestået af meget unge spillere, der endnu ikke har alderen til seniorbold”.

Pressemeddelelsen som FODBOLD FOR PIGER endnu ikke har set, vil i følge dbu.dk blive udsendt, når klubben har orienteret spillertruppen.

Det er nu op til DBUs bestyrelse at tage stilling til, hvilke konsekvenser alliancens beslutning skal have for 3F Ligaen. DBU Københavns bestyrelse skal desuden tage stilling til, hvorvidt FA København (Ryparken) kan fortsætte sæsonen i Serie 1.