Exit fra 3F Ligaen drøftes i DBUs bestyrelse

1
707
B93/HIK/Ryparken orienterer om beslutningen på sin hjemmeside.
B93/HIK/Ryparken orienterer om beslutningen  på sin hjemmeside.
B93/HIK/Ryparken alias FA København orienterer om beslutningen på sin hjemmeside.

Det bliver op til DBUs bestyrelse at afgøre, hvad det skal have af sportslige konsekvenser for 3F Ligaen, at B93/HIK/Ryparken har trukket sig fra ligaen. Det sker på næste betyrelsesmøde, som finder sted mandag den 29. september.

Den københavnske fodboldalliance, som har tabt sine syv første kampe stort, valgte mandag at smide håndklædet i ringen og trække sig ud af ligaen. Holdet tabte den seneste kamp 0-18 til OB  og slutter med en målscore på 1-69, og spørgsmålet er, hvad der skal ske med målscoreren.

I følge lokalunionernes regler, så skal et hold, der trækker sig efter at have spillet mindst fire kampe, beholde sine indspillede point og målscore, mens de resterende kampe vil blive noteret som 0-3-nederlag.

Men eftersom B93/HIK/Ryparken har tabt flere kampe med et tocifret antal mål, så vil det få indflydelse på stillingen i ligaen, hvis de mange mål fortsat skal tælle med i regnskabet. Derfor kunne en løsning være, at de spillede kampe ændres til 0-3-nederlag, eller at alle kampe med B93-HIK-Ryparken trækkes ud af turneringsregnskabet.

Læs også: B93/HIK/Ryparken trækker sig fra 3F Ligaen

1 COMMENT