Målene fløjter ind i 3F Ligaen: Nye storsejre til topholdene

0
620
Den aktuelle stilling i 3F Ligaen. Fra dbu.dk

Målene fortsætter med at vælte ind i 3F Ligaen. I weekendens runde blev der scoret 41 mål i seks kampe, svarende til 6,8 mål i gennemsnit. Til sammenligning blev der i superligaen i weekenden kun scoret 9 mål i fem kampe, dvs. under to mål pr. kamp.

Det er topholdene, der scorer mål, og bundholdene, der får øretæver. Værst gik det igen ud over B93/HIK/Ryparken, der ligger på sidstepladsen. Hjemme mod OB blev der lørdag sat ny uheldig målrekord, i hvert fald for sæsonen, da gæsterne formåede at score hele 18 gange, uden at  B93/HIK/Ryparken fik scoret. Dermed har københavnerne nu en målscore på 1-69.

Det andet bundhold Team Viborg fik også en snitter. De gæstede Fortuna Hjørring og måtte rejse hjem med et nederlag på 8-0. Fem af målene blev scoret af Fortunas nigerianske stjerne Chichi Igbo. To af målene stod den amerikanske debuttant Melissa Henderson for.

Skovbakken: Vores bedste halvleg i sæsonen

Storsejr var der også til Skovbakken, som var på besøg hos oprykkerne fra Vorup. Skovbakken vandt 7-1 efter at have ført 2-1 ved pausen.  I en fremragende 2. halvleg scorede gæsterne fem gange – to af målene sat ind af Nanna Johansen, der bagefter blev kåret til Skovbakkens bedste.

2. halvleg var offensivt klar det bedste, vi har præsteret i denne sæson, og derfor formåede vi også at score så relativt mange mål mod et Vorup-hold, der ellers har gjort det særdeles solidt defensivt i de andre kampe,” siger en meget tilfreds Skovbakken-træner Kim Leth til klubbens hjemmeside.

Brøndby fastholdt sit to-points-forspring på førstepladsen med en sejr på 6-0 hjemme over BSF. Det sidste mål blev sendt ind af Julie Tranekjer, som dermed scorede sit første mål for Brøndby. Julie er en af flere spillere, der er kommet til klubben fra B93/HIK/Ryparken.

Endelig blev det til en 1-0-sejr til KoldingQ ude over Vejle. Lotte Troelsgaard scorede kampens enlige mål på et oplæg fra søster, Sanne Troelsgaard.

Tegn et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER. Hvem skal ellers skrive om dansk kvindefodbold?