BSF-spiller scorede hattrick, da Danmark slog Cypern

0
924
Tanya Arngrimsen - scorede alle tre mål mod Cypern.
Tanya Arngrimsen – scorede alle tre mål mod Cypern.

BSF-angriberen  Tanya Armgrimsen stod for alle tre scoringer, da U19-landsholdets lørdag eftermiddag åbnede EM-kvalifikationsturneringen i Aserbajdsjan med en 3-0 sejr over Cypern.

Den første scoring faldt efter 19 minutter. Holdkammeraten fra BSF, Rikke Sevecke, sendte et hovedstød mod mål. Den cypriotiske målmand reddede i første omgang, men returbolden landede for fødderne af Tanya Arngrimsen, der bankede den i kassen til 1-0.

Næsten samme scene gentog sig i det 41. minut. Her var det Brøndbys Stine Larsen, der headede mod mål, og igen landede returen hos Tanya, som ubesværet kunne fordoble sin og danskernes scoring.

13 minutter inde i anden halvleg kunne Tanya Arngrimsen så fuldende sit hattrick. KoldingQ’s Sarah Dyrehauge sendte et indlæg på tværs, og Tanya sørgede for scoringen til 3-0.

“Det var dejligt at score. De stod meget kompakt nede bagved, så det var en lidt svær kamp, men vi vinder fortjent og er nu klar til Aserbajdsjan på mandag,” siger Tanya Arngrimsen til dbu.dk

Landstræner Søren Randa-Boldt er tilfreds med resultatet, men konstaterer, at Danmark skal et gear op spillemæssigt, hvis de skal vinde over Aserbajdsjan.

“Det er dejligt at starte med en sejr. Vi scorer tre mål og holder dem fuldstændig fra chancer, så det er fint. Men vi skal være bedre med bolden og op i et højere tempo mod Aserbajdsjan, ellers så får vi det meget svært,” siger han til dbu.dk

Danmark møder Aserbajdsjan mandag kl. 15.

Følg med i U19-landsholdets dagbog fra EM-kvalifikationsturneringen her på FODBOLD FOR PIGER.

Sætter du også pris på dansk pige- og kvindefodbold? Så tegn et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER. Det koster kun 99 kroner pr. person og 499 kr. pr. klub for et helt år.