DAGBOG FRA U19-LANDSHOLDET: Fredag med lektier, afslapning og speeddating

0
779
Pigerne i de flotte badekåber og sko fra hotellet.
Pigerne i de flotte badekåber og sko fra hotellet.
Pigerne i de flotte badekåber og sko fra hotellet.

U19-landsholdet er rejst til Aserbajdsjan for at spille EM-kvalifikationsturnering mod Ukraine, Cypern og Aserbajdsjan. På skift skriver spillerne dagbog fra turen til FODBOLD FOR PIGER. Dagens bidrag gælder fredag og er skrevet af Rikke Sevecke og Tanya Arngrimsen fra Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF). Dagbogen  er skrevet inden lørdagens kamp mod Cypern, som gav en dansk sejr på 3-0 –  alle tre mål scoret af Tanya Arngrimsen:

Fredag:

I dag fik vi lov til at ”sove længe”. Vi skulle nemlig spise morgenmad kl.9 og kunne derfor nå at få vores skønhedssøvn. Det var første dag vi skulle spise morgenmad på det luksuriøse hotel her i Aserbajdsjan.

Maden kan ikke klages over hernede og der var lidt af hvert at tage fat i. Efter morgenmaden stod det på lektiecafe helt indtil kl.13, lokal tid, hvor der igen var mad, denne gang frokost.

Super fed udsigt fra hotelværelset.
Super fed udsigt fra hotelværelset.

Vi fik spist en masse og proppet vores maver, som man nu skal når man er elite-spiller og så var der ellers hvile tid. Hvile tid er ikke at ligge i sengen og kigge facebook, nej det er at man slukker al elektronik, lægger sig ned og slapper af, som Søren siger. Om du så ligger og kigger op i loftet, er det lige meget, bare du slapper af og ikke bliver forstyrret af diverse himster gimster.

Efterfølgende var der afgang til træning kl. 16.30, hvor vi denne gang kom til tiden. Til træningen torsdag, kom stortset alle for sent, da vi havde glemt vores pas og skulle løbe op efter dem igen J. Træningen foregik på samme stadion som i går, men i dag var det en del varmere og der var brug for ekstra solcreme og massere af vand.

En hurtig dukkert i poolen inden aftensmad.
En hurtig dukkert i poolen inden aftensmad.

Da vi kom tilbage til hotellet fik vi lov til at tage en hurtig dukkert i den lækre pool der er på hotellet, inden vi skulle ind og spise aftensmad. Men vi måtte desværre ikke prøve de overdrevet seje rutchebaner.

Lige efter aftensmaden havde vi ca. 1 time fri, hvor nogle fik tiden til at gå med, at blive løsnet op inde hos fyssen, da vi jo spiller på kunst herovre, og det skal benene lige vænne sig til. Samtidig med at andre hyggede sig på værelserne.

Kl. 21 var der socialt arrangement, som Nicoline Sørensen skulle stå for denne gang, og hun havde valgt at vi skulle lave speeddating, da vi stadig er et forholdsvis nyt hold, så vi kunne lære hinanden lidt bedre at kende.

Nogle få dele af forfriskningerne inden sengetid.
Nogle få dele af forfriskningerne inden sengetid.

Kort inden sengetid, fik vi forfriskninger som bestod af, hjemmebagte knækbrød, forskellige slags nødder og brød med marmelade og selvfølgelig massere vand! Man kan ikke få for lidt vand – hellere for meget end for lidt, som man siger.

Herefter var det ved at være sengetid, så folk gik på værelserne og gjorde klar, til at sige godnat også ser vi frem til endnu en god dag i morgen, med forhåbentlig en sejr i lommen, når dagen er omme! 🙂

Vores utroligt flotte pasfoto: Rikke & Tanya.
Vores utroligt flotte pasfoto: Rikke & Tanya.