DAGBOG FRA U19-LANDSHOLDET: Morgentræning, taktikmøde og pinlige facebook-opslag

0
779
Udsigt over Baku klokken meget tidligt.
Udsigt over Baku klokken meget tidligt.
Udsigt over Baku klokken meget tidligt.

U19-landsholdet er i Aserbajdsjan for at spille EM-kvalifikationsturnering mod Ukraine, Cypern og Aserbajdsjan. På skift skriver spillerne dagbog fra turen til FODBOLD FOR PIGER. Dagens kapitel handler om onsdag og er skrevet af Emilie Henriksen fra OB og Louise Ringsing fra Brøndby:

Mens nattens mørke stadig regerede i Baku, stod vi op til den klassiske morgenmadsbuffet, der indebærer alt det, man nu forventer på et luksuriøst 5-stjernet hotel.

Grunden til, at vi skulle op tidligere end de andre dage, var på grund af kampens tidspunkt dagen efter, og at banen, vi trænede på, ikke var ledig på et senere tidspunkt. Det tidlige tidspunkt på dagen var dog ikke noget, der forringede træningen tværtimod, så ”var det måske den bedste træning for et u19-landshold nogensinde” citat Søren Randa-Boldt.

Det eneste tidspunkt hvor det måske kunne have kommet på tale, at det var en tidlig træning, var i vores tre points konkurrence. I denne skulle vi LOPPE bolden op på overliggeren, hvilket blev sagt både tydeligt og mange gange, men som I måske har kunnet læse, er det ikke altid, vi lige får alle informationer. Dette resulterer så også i, at en af os vælger at fyre bolden efter overliggeren, og her skal det lige siges at bolden ligger på kanten af det lille felt, plus der er andre der har LOPPET den.

Efter halvanden times ventetid efter vi var kommet hjem fra træning, kunne vi igen, igen få lov til at tilfredsstille vores sultne maver, og denne gang skulle der bare fyldes på, for der var 6 timer til, vi skulle spise igen. 6 timer er rigtig lang tid og meget unormalt, da vi ofte spiser ca. hver 3 time, så derfor blev der også smuglet lidt frugt og brød ud af restauranten.

Da vi alle var lidt smadret efter gårdsdagens sightseeing, skippede vi det ellers planlagte sociale arrangement, og rykkede det til denne dag. Inden det fremragende sociale arrangement kunne blive sat i gang, var vi lige alle en tur inde og snakke med landstræneren og assistenten om, hvordan træningerne og kampene havde gået for den individuelle spiller. Derefter kunne det yderst formidable sociale arrangement komme i gang, som var lavet af undertegnede.

Tip en 13er.
Tip en 13er.

Vi, Louise og Emilie, havde nemlig været i gang med at stalke alle vores landsholdsbuddies på Facebook og finde de 13 mest pinlige, sjove og mærkværdige Facebook opslag. Dette blev så til en tip en 13’er konkurrence. Konkurrencen blev vundet af Marie Maj Madsen og Sofie Obel som fik hele 7 rigtige. .

Dagen herefter bestod ikke af så meget andet end det længe ventede aftensmadsmåltid og et taktikmøde om, hvordan vi skulle slå Ukraine i morgen. Der blev også lige lidt tid til, at vi kunne få lidt natmad, inden Annie begyndte på sin sædvanlige runde rundt på værelserne og sige godnat.

Natmad i Baku.
Natmad i Baku.
Emilie & Louise
Emilie & Louise