Esbjergs U17-piger styrker sammenholdet med teambuilding

0
1442
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen

U17-pigerne fra Esbjerg fb bliver rystet godt og grundigt sammen i disse uger. Onsdag var de til kamp  med kvindelandsholdet, fredag skal de ud og se ishockey sammen, og i sidste uge var de på en stor teambuildingtur ved Oksbøllejren, hvor de blev udfordret med forskellige klatre-øvelser.

De skulle på en klatrevæg i en silo, de skulle klatre i træer i skoven og de skulle gå armgang over et vandløb. Alt sammen for at skabe et godt sammenhold i truppen, som består af 98ere og 99ere, der ikke har spillet sammen før. I sidste sæson, da pigerne spillede U15, var der nemlig kun en lille håndfuld 99’ere i klubben, som siden har fået tilgagn af en hel nye spillere.

”Pigerne har virket lidt usikre her i starten, fordi de ikke rigtig har kendt hinanden, så derfor skulle de rystes godt sammen. Pigerne udvikler sig, i min optik, meget bedre som fodboldspillere, når de føler sig trygge i deres træningsmiljø,” siger cheftræner Jonas Nim Bakkensen.

”Hele efteråret bliver toppet af med en udlandstur til Barcelona i efterårsferien, hvor 19 af pigerne skal med, og hvor bl.a. TV-Glad, en tv-kanal lavet af udviklingshæmmede, følger os på turen. Pigerne glæder sig enormt meget til at smide træneren i poolen,” fortsætter han.

Der er omkring 30 spillere i truppen, som er fordelt på to hold, der spiller U17 Pigevest og et i U17 piger A. Begge hold har haft en lidt blandet start på sæsonen med både sejre og nederlag, men der er tydelige forbedringer hver uge, i takt med at pigerne kender hinanden bedre og bedre, fortæller  Jonas Nim Bakkensen.

Og humøret fejler ikke noget, specielt ikke efter teambuildingturen til Oksbøl:

”Flere af pigerne fik på team-buildingturen testet grænserne af og flere gik hjem endnu modigere, end da de kom og alle heldigvis med et stort smil på læben,” fortæller cheftræneren.

Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen
Foto: Jonas Nim Bakkensen