Københavns Idrætsefterskole bag stor efterårscamp med håndbold og fodbold

0
1373
Læs mere på kies.dk
Læs mere på kies.dk
Læs mere på kies.dk

Hvad skal du lave i efterårsferien? Hvis du er fyldt 14 år eller afslutter 7. klasse og gerne vil opleve en uge fuld af fodbold og kammeratskab, så var det måske værd at lægge vejen forbi Københavns Idrætsefterskole (KIES).

Skolen, der ligger i Valby ved København, arrangerer efterårscamp for håndbold og fodboldspillere i uge 42. Det foregår lørdag den 11. oktober til fredag den 18. oktober, og tilbudet lyder på seriøs og professionel træning, der kombineres med de bedste sider af efterskolelivet, dvs. overnatning, fællesspisning og diverse fælles aktiviteter.

“Du kommer til at møde en masse andre søde unge mennesker der ligesom dig elsker idræt og du vil få dig nogle helt nye venner og bekendtskaber rundt omkring fra i Danmark,” lyder det fra KIES.

80-100 håndbold- og fodboldspillere deltager i campen, og træningen varetages af skolens egne instruktører. På fodboldsiden er det Søren Krogh og Tanja Haubt Rasmussen, der står for træningen., mens Anders Poulsen og Peter Bruun Jørgensen står for håndboldlinjen.

Det koster 2200 kr for en uge at deltage i efterårscampen. Læs mere på KIES hjemmeside under camp/kurser.