Næsbys kvinder fik træning og gode råd af A-landstræneren

0
736
Landstræner Nils Nielsen instruerer spillerne under mandagens træning i Næsby. Foto: Næsby
Landstræner Nils Nielsen instruerer spillerne under mandagens træning i Næsby. Foto: Næsby
Landstræner Nils Nielsen instruerer spillerne under mandagens træning i Næsby. Foto: Næsby

Næsby Boldklubs damesenior, som lige nu fører 1. divisions pulje 2, havde mandag aften fornemt besøg til sin træning. Landstræner Nils Nielsen kiggede forbi Stærehusvej i Odense, hvor han stod for træningen af 1. divisionskvinderne.

“Nils styrede træningen med stor engagement. Temaet var ‘hvad har vi fokus på på landsholdet’. Det var halvanden times træning med fuld fokus, hvorefter der var fællesspisning og et oplæg fra Nils omkring landsholdet. Det var en vellykket aften, hvor spillere og trænere fik mulighed for at snuse til aller øverste niveau,” lyder det fra Næsby Boldklub.

Træningen fandt sted i det bedst mulige humør: Næsby hentede nemlig søndag sæsonens tredje sejr ud af fire mulige, da det hjemme på Næsby Stadion blev til 3-2 over Sønderjyske. Næsby var bagud 0-2 ved pausen, men takket være to scoringer inden for de sidste 12 minutter, blev det til en sejr.

Næsby Boldklub har nu hentet 10 point i de første fire runder og fører puljen med tre point ned til nummer to og tre, Varde og ASA Aarhus. Lidt af en præstation af holdet, der for bare et år siden spillede i Fynsserien.

 

Tegn et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER. Hvem skal ellers skrive om dansk pige- og kvindefodbold???