U16-landsholdet scorede tre gange – men tabte til sidst

1241
Maria Hovmark - her i en kamp for Brøndby - udlignede to gange for Danmark.
Maria Hovmark – her i en kamp for Brøndby – udlignede to gange for Danmark.

Det danske U16-landshold var tæt på men måtte alligevel se sig slået, da holdet torsdag spillede den anden af ugens to testkampe mod Tyskland.

På Stadion Lohmühle i Lübeck fik de danske piger bragt sig foran 1-0 og fik udlignet to gange til 2-2 og 3-3. Men tyskerne fik scoret endnu engang til 4-3 og sikrede sig dermed den anden sejr over Danmark på tre dage.

Åh ja piger I havde fortjent at vinde, sådan som I kæmpede…” lyder det i en af kommentarerne på Kvindernes Landsholds facebookside, som liveopdaterede fra kampen.

Danmark dominerede i første halvleg og bragte sig foran 1-0 i det 39. minut på et mål af Maiken Hansen fra Vildbjerg.

I anden halvleg kom tyskerne dog stærkt igen og fik scoret to hurtige mål. Brøndbys Maria “Mini” Hovmark fik dog udlignet til 2-2, og samme Maria Hovmark slog til igen til 3-3, efter at tyskerne havde scoret i det 66. minut. Men kort efter fik tyskerne lukket festen med en scoring til 4-3.