U17: Brøndby og FA København vandt hver sin halvleg

3
1341
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

Det lignede to forskellige kampe, da B93-HIK-Ryparken / FA København og Brøndby lørdag i Gentofte spillede sjællandsk lokalopgør i U17 DM-ligaen. Brøndby vandt 5-3 og var i første halvleg klart bedst, mens FA København i anden halvleg skruede op for tempoet og vandt halvlegen med 3-1.

”I første halvleg overholdt vi ikke vores aftaler og lavede for mange fejl, og den slags bliver straffet mod et godt hold som Brøndby. I anden halvleg formåede vi at spille i et langt højere tempo. Brøndby kom til at stå længere tilbage på banen, og det virkede som om, at de blev lidt nervøse efter vores første scoring,” siger FA Københavns cheftræner Keld Juhl.

Efter første halvleg stod der 4-0 til Brøndby på mål af Freja Sørensen Abildå (2), Solveig Valbjørn Knudsen og Anna Mogensen. Men ti minutter før slutfløjtet stod der 3-4 efter scoringer af Jeanne Studsgaard, Sophie Stæhr og Sofie Svava. På det tidspunkt var kampen åben igen, inden Freja Sørensen Abildå sikrede sejren til Brøndby ved at sende et knivskarpt frispark over i det fjerne hjørne til slutresultatet 3-5.

”Vi spiller en rigtig god første halvleg. Vi får spillet bolden godt rundt, vi har fine kombinationer med få berøringer og vi er gode på dødbolde. Vi går nok til pausen med en fornemmelse af, at det er tættere på 8-0 end 5-3. Men FA København er et godt spillende hold, og da de kommer i et højere tempo i anden halvleg, lykkes vores vores pres- og kombinationsspil ikke rigtigt og vi kommer til at stå længere tilbage på banen,” siger Brøndbys cheftræner Kristian Mørch Rasmussen, som sammen med resten af trænerstaben måtte lave flere rokeringer undervejs på grund af skader.

Resultatet betyder, at Brøndby er på tredjepladsen med 12 point, to point efter førerholdet Team Viborg. FA København er på 10. pladsen med syv point.

 

Foto: Steen Trolle
0-1. Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
0-2. Foto: Steen Trolle

U17 FAK BIF 20092014 7

Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
3-4. Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
3.4 Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
3-4. Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
3-5. Foto: Steen Trolle

 

3 COMMENTS