U17: Team Viborg fortsat på toppen efter storsejr

0
1213
Tanja Hymøller, her i en kamp mod OB, scorede hattrick i weekendens kamp.
Tanja Hymøller, her i en kamp mod OB, scorede hattrick i weekendens kamp.
Tanja Hymøller, her i en kamp mod OB, scorede hattrick i Team Viborgs storsejr over FA København.

Team Viborg fører fortsat U17 DM Ligaen efter en storsejr søndag ude over FA København / B93-HIK-Ryparken. Hele 7-0 vandt gæsterne fra Viborg, som dermed har sikret sig 10 point i sæsonens første fire kampe.

Team Viborg bliver dog åndet kraftigt i nakken af Brøndby, som har ni point, men som kun er noteret for tre kampe. Brøndby vandt søndag 4-2 ude over Vildbjerg, og holdet fra Vestegnen kan spille sig op på førstepladsen, hvis det bliver til sejr i hjemmekampen mod Skovbakken i næste weekend, hvor Team Viborg hold kamppause.

Team Viborgs storsejr i København var en overraskelse, bedømt på de første kampe i U17 DM Ligaen. FA København har vundet to kampe og spillet en uafgjort, og det lignede derfor på forhånd et lige opgør på kunstgræsbanen i Gentofte.

FA København var da også godt med i 1. halvleg. Men da halvlegen var slut, stod der 3-0 til Team Viborg, og i anden halvleg skruede Team Viborg op for gassen, scorede fire gange til og var meget mere spilstyrende og dominerende end i første halvleg.

Tanja Hymøller havde scorede hattrick i storsejren. De øvrige mål blev sendt ind af Frida Kofoed (2), Freja Klitgaard og Line Høgh.

I de øvrige kampe blev det til en sejr på 6-4 til Fortuna Hjørring ude over Næsby, Varde vandt 4-3 hjemme over OB, AaB slog Hillerød 4-1 og BSF vandt 3-0 hjemme over IF Lyseng.

 

Tegn et frivilligt abonnement på FODBOLD FOR PIGER. Hvem skal ellers skrive om dansk pige- og kvindefodbold???