24-årig i spidsen for Skovbakken Kvindefodbold

1
1835
Marie Greve, ny kvindeformand.
Marie Greve, ny kvindeformand.
Marie Greve, ny kvindeformand.

24-årige Marie Greve, der læser stud.scient.pol., er ny formand for Skovbakken Kvindefodbold. Hun afløser Jesper Raabo, som bliver ny kommerciel chef i klubbens elitesektion.

Marie Greve blev valgt på en ekstraordinær generalforsamling tirsdag aften. Her valgte de omkring 70 deltagere en ny bestyrelse, som foruden Marie Greve tæller fire andre nye medlemmer. Sportschef Ulrik Bendtsen er eneste genganger fra den gamle bestyrelse, mens de fire nye er erhvervsfolkene Ebbe Nørkjær og Henrik Lundorf, der begge har døtre på klubbens U17 DM-hold, samt Henrik Jørgensen og Peter Jensen.

”Vores mål er få engageret langt flere ledelsesressourcer i klubben både i elitesektionen og i vores ungdomsafdeling. Hele vores dialogproces op til den ekstraordinære generalforsamling har vist, at rigtigt mange forældre og andre interesserede tror ligeså meget på projektet som den nyvalgte bestyrelse og er derfor klar til at gå aktivt ind i arbejdet med at videreudvikle klubben,” siger den nyvalgte formand Marie Greve, der kom til klubben for tre år siden fra OB og siden primært har fungeret som elitetræner.

Bestyrelsen har samtidig igangsat et udviklingsprojekt over de kommende fire måneder med det formål at ”styrke hele den organisatoriske og kommercielle platform med det mål at kunne matche de stigende krav som licensklub i både 3F ligaen og U17 DM ligaen og bringe klubben tilbage i en top-3 position i dansk kvindefodbold,” som det hedder.

Den bliver den tidligere formand Jesper Raabo, der som ny kommerciel leder skal stå i spidsen for projektet.

”Vi står foran en både spændende og meget krævende opgave de kommende fire måneder. Der er i den grad kamp om sponsorkronerne i Århus, men vi vil blandt andet søge nye typer af partnerskaber med virksomheder og organisationer, der kan få unikke fordele af at engagere sig mod den kvindelige del af befolkningen,” siger Jesper Raabo.

1 COMMENT