BSF fortsat med i alle ungdomspokalturneringer

0
706
U13-pigerne fra BSF er et fem BSF-hold, som er videre i pokalturneringerne.
U13-pigerne fra BSF er et fem BSF-hold, som er videre i pokalturneringerne.
U13-pigerne fra BSF er et fem BSF-hold, som er videre i pokalturneringerne. Foto: Steen Trolle

U15-pigerne fra Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) spillede sig onsdag videre i pokalturneringen med en sejr på 7-2 ude over Nykøbing FC. Dermed er BSF sikret videre deltagelse i samtlige pigeungdomspokalturneringer under DBU Sjælland.

Tidligere har U13-pigerne spillet sig videre med en 4-0 sejr ude over Fårevejle, U14-pigerne er videre efter 2-0 hjemme over Sundby, U17-pigerne vandt sin kamp med 10-0 ude over Skævinge og U19-pigerne slog Hørsholm-Usserød 4-0.

Næste runde i pigeungdomspokalturneringer spilles til foråret.

“Nu hepper vi alle på pigene fra 3F-ligaen, som den 5. november skal forsøge at gøre de øvrige pigehold i BSF kunsten efter i årets sidste pokalkamp på udebane mod OB, ” skriver BSF på sin facebooksiden.