Brøndby videre i Champions League efter dramatisk slutspurt

0
797

Det var i sidste øjeblik, da Brøndby torsdag aften spillede sig videre i kvindernes Champions League med en 3-1 sejr hjemme over Apollon fra Cypern.

Apollon vandt den første kamp for en uge siden med 1-0 og kampen i Brøndby måtte derfor ud i forlænget spilletid, da den ordinære sluttede 1-0 til Brøndby på et mål i det 40. minut af Simone Boye Sørensen.

Kort inde i den forlængede spilletid fik Apollon udlignet, og dermed var det cyprioterne, der havde kurs mod 1/8-finalerne. Men på mål af Amalie Thestrup og Emma Madsen i det 104. og 112. minut, lykkedes det Brøndby at få den 3-1-sejr, som sender dem videre.

Brøndby møder i 1/8 finalerne Gintra Universitetas fra Litauen. Kampene spilles 8.-9. november og 12.-13. november. Første kampe spilles hjemme i Brøndby og returkamp i Siauliai i Litauen.

1471 tilskuere overværede kampen på Brøndby Stadion.