DAGBOG FRA U17-LANDSHOLDET: Torsdag med storsejr, positive diamanter og pinlige statusopdateringer

0
2297
Vinderselfie i bussen.
Vinderselfie i bussen.
Vinderselfie i bussen.

U17-landsholdet er i Makedonien for at spille EM-kvalifikationsturnering mod Makedonien, Kasakhstan og Tyrkiet. På skift skriver spillerne dagbog fra turen til FODBOLD FOR PIGER. Dagens afsnit handler om torsdag og er skrevet af Freja Sørensen Abildå, Brøndby IF, og Christina Jensen, BSF:

Vi startede dagen ud med en god omgang morgenmad klokken 8 sharp. Efter morgenmaden holdt vi taktikmøde, for dagen vi alle havde ventet på, var kommet. I dag var nemlig matchday! Til sidste samling arbejdede vi med mentaltræning og sikke et held, for der var masser af negative diamanter, der skulle vendes, da der opstod en række tekniske problemer under taktikmødet. Vi holdt alligevel fokus og fik helt styr på den opgave, vi senere ville stå overfor.

Efter taktikmødet skulle vi have tjekket vores pas af en dame, der så skulle kontrollere, at passet, ansigtet og spillerlisten stemte overens. Lige efter spiste vi matchmeal, som vi altid gør 3 timer inden kamp. Det bestod i dag af pasta med kødsovs, ris og kartofler.

Danmark – Makedonien.
Danmark – Makedonien.

Vi skulle møde Makedonien i dagens kamp. Vi havde en super god opvarmning og alle virkede klar og tændte. Der var rigtig god stemning i omklædningen, hvor der blev givet en masse highfives og skulderklap. Kort tid inde i kampen havde vi allerede haft en del chancer og da vi først kom i gang med at få bolden i mål, så gik det stærkt. Det var vigtigt, at vi holdt fokus selvom det gjorde det sværere, når makedonierne lagde sig ned konstant. Det lykkedes alligevel og vi vandt kampen med hele 10-0. Det er smukt, at vi både scorer mange mål og holder nullet.

Klar til kamp.
Klar til kamp.

Da vi kom tilbage til hotellet, gik vi i bad og derefter ned og spiste sen frokost. Efter frokosten var der fri leg helt til klokken 20, hvor vi skulle spise aftensmad. Nogen valgte, at bruge tiden på, at lave lektier, nogen sov og så var der nogen, der var lidt rundt omkring og lavede sjov og ballade. Vi var også nogle stykker, der gik en tur. Alle kiggede på os, muligvis fordi vi alle var lyshårede. Da vi besluttede os for at vende om, så vi en lille hvalp komme løbende mod os. Den fulgte efter os lige meget om vi gik eller løb. Da vi nåede til hotellet forsvandt den.

Efter aftensmaden skulle vi til noget underholdning, som to fra holdet havde stablet på benene. Godt initiativ, stor ros. Det gik ud på, at der kom en facebook statusopdatering op på storskærmen og så skulle vi gætte hvem, der havde skrevet det. AK og Christina L vandt dagens konkurrence. Tillykke til jer. Katrine Jakobsen og Freja Klitgaard sluttede sidst. Kom igen piger. Til slut holdt vi et kort møde, hvor vi fik rundet kampen af og fik kåret ”Girl of the match,” som i dag blev Mille Gejl. Herre stort tillykke.

Efter mødet var det sengetid og vi kunne gå glade og trætte i seng. Tyrkerne holder i øjeblikket fest på gangen, så vi vil tage ørepropper i og sige godnat her fra Skopje.