DAGBOG FRA U17-LANDSHOLDET: Onsdag med havregrød, æsler og gurgle-konkurrence

0
813
Meget lækker morgenmad med specielt lavet havregrød.
Meget lækker morgenmad med specielt lavet havregrød.
Meget lækker morgenmad med specielt lavet havregrød.

U17-landsholdet er i Makedonien for at spille EM-kvalifikationsturnering mod Makedonien, Kasakhstan og Tyrkiet. På skift skriver spillerne dagbog fra turen til FODBOLD FOR PIGER. Dagens afsnit handler om onsdag og er skrevet af Michele Hannibaldsen, OB, og Line Kudsk, Næsby Boldklub:

Vi vågnede op til lyden af trafik og gik ned for at spise morgenmad. Morgenmaden stod klar kl. 8. Forventningerne var ikke høje på grund af gårsdagens overraskende menu. Da vi kommer ned til spiserummet, ser vi et bord dækket op med diverse morgenmadsprodukter, brød og pålæg. Kokken var en god person og havde forberedt havregrød specielt til os.

Efter den velsmagende morgenmad var der tid til lektier. Nogle valgte at sætte sig ned i vores mødelokalet, mens andre valgte at blive på værelserne. Da lektietiden var slut, stod den på forfriskninger så vi var klar til dagens træning.

Vi tog bussen til træning, hvor vi stødte på både æsel- og hestevogne på vejen. Forventningerne til banerne var ikke særlig høje, da vi havde hørt historier om både geder på banen og aflyste træninger. Vi blev dog overraskede over de velklippede grønne baner.
Træningen var selvfølgelig baseret på kampen i morgen, hvor de sidste aftaler skulle på plads.

Billede fra træningen.
Billede fra træningen.

Da vi kom hjem fra træningen var vi meget sultne og det var tid til frokost. Endnu en gang blev vi overrasket, da maden var særdeles appetitlig. Langt om længe var vores maver fyldte og vi begav os mod værelserne. Nu var det tid til hvile, hvor vi denne gang havde hele 3 timer til at sove.

Efter hviletiden havde Jannie og Spjald forberedt to lege, som faktisk viste sig at være legendarisk sjove. Vi fik lov til at udfolde vores kreativitet ved at tegne. Efter den første leg blev det tid til en mere krævende leg. Her skulle man gurgle en sang, hvorefter de andre skulle gætte den. Selvom vi skuffede med både vores viden om musik og vores gurglen, morede vi os gevaldigt.

Her er vi i gang med gurgle legen.
Her er vi i gang med gurgle legen.

Senere var det tid til aftensmad og derefter skulle der ses videoer fra forrige kampe. Der var også tid til højt musik og hygge på gangen.

Til slut samledes vi alle på gangen, hvor der blev leget lege og gættet gåder med tilhørende forfriskninger. Langt om længe havde vi gættet den sidste gåde og kunne få startopstillingen at vide, hvorefter det var sengetid.

Vi siger godnat fra Makedonien med gejsten i top og klar til kamp i morgen!!

Læs også: Kæmpesejr til U17-landsholdet i første EM-kval-kamp