DAGBOG FRA U17-LANDSHOLDET: Søndag med lektier, hygge og shopping

0
717
Yes, vi er videre til Elite Round...
Yes, vi er videre til  Elite Round...
Yes, vi er videre til Elite Round…

U17-landsholdet er i Makedonien for at spille EM-kvalifikationsturnering mod Makedonien, Kasakhstan og Tyrkiet. På skift skriver spillerne dagbog fra turen til FODBOLD FOR PIGER. Dagens afsnit handler om søndag og er skrevet af Christina Lauridsen, Vildbjerg, og Anne Katrine Hansen, Team Viborg:

Søndag morgen startede ganske normalt med morgenmad kl. 8:00, dog i et andet lokale da der havde været bryllup. Nu stod den på lektiecafé og derefter fik vi en lille forfriskning, inden træning i form af yoghurt/brød/bananer og andet lækkert.

Vejret hernede kan vi bestemt ikke klage over, da solen skinner og det er behageligt varmt. Træningen var dejlig let for nogle af os piger, der havde spillet en del minutter i de 2 kampe. Så det blev let restitution, og ellers blev solen bare nydt fuldt ud, mens de andre piger fik lov til at knokle på i varmen.

Så stod den på middagsmad og derefter havde vi socialt arrangement.

Det sociale arrangement startede ud med en gåtur, hvor vi var oppe på en borg og så ud over byen, og sikke en fantastisk udsigt der var. Videre gik turen, ned mod en bazar, hvor vi gik rundt og kiggede på de forskellige og lidt anderledes butikker med adskillelige souvenirs, og ellers bare oplevede lidt af byen Skopje. Overraskende nok, fik vi lov til at få en lækker softice is, men så skulle vi også vinde vores sidste kamp, fik vi af vide. Derefter tog vi til et shoppingcenter og hyggede os. Det var faktisk et overraskende godt center, og mange af pigerne fik købt meget.

Til tops over Skopje.
Til tops over Skopje.

Da vi kom hjem fra vores lange tur udenfor hotellet, var det tid til aftensmad. Aftensmaden var den samme som altid. Efter aftensmaden, fik vi resten af aftenen fri. Det var rigtig dejligt, da man var ved at være godt træt, efter en lang og hyggelig dag i byen. Så blev der ellers hygget videre efter aftensmaden, der blev slappet af og nogle fandt sammen og så en film. Bl.a. så nogle piger En flænge i himlen, hvor det ikke var alle øjne der var lige tørre da den var slut.
En super dag er nu afsluttet.

Godnat fra landsholdslejren og vi er klar til en ny dag i morgen.