Jul for elitepiger: To dage med Tiki-Taka træning i Ikast

0
994
Elite Football Camp arrangerer hver sommer intensiv fodboldcamps for piger. Nu er de også vært for en julecamp.
Elite Football Camp arrangerer hver sommer intensiv fodboldcamps for piger. Nu er de også vært for en julecamp.
Elite Football Camp arrangerer hver sommer intensiv fodboldcamps for piger. Nu er de også vært for en julecamp.

Spiller du fodbold på højt niveau og vil du gerne bruge dine ferier på at blive endnu bedre, så er det en mulighed at lægge vejen forbi Ikast i dagene op til jul. Her arrangeres en to-dages intensiv træningscamp for elitepiger med fokus på teknisk fodbold a la det spanske Tiki Taka-system.

Campen, som kaldes en ‘Elite Clinic’, foregår i Ikast Stadome, som er en indendørs kunstgræsbane i fuld størrelse. Her vil et internationalt trænerteam fra blandt andet Barcelona stå for i alt otte timers træning med fokus på bl.a. boldbesiddelse, koordinering, boldkontrol, angrebsspil mv.

Campen foregår mandag den 22. og tirsdag den 23. december, dvs. lige op til juleaften. Den henvender sig til elitepiger i årgangene 01-00-99-98, der spiller U15PM, U17 DM og/eller er med på udvalgte DBU-hold. Prisen for at deltage er 1200 kroner, inklusiv frokost begge dage.

Det er Elite Football Camp, der står for campen. Læs mere på www.elitefootballcamp.dk/clinic