Kæmpesejr til U17-landsholdet i første EM-kval-kamp

0
2559
Danmarks startopstilling. Illustration fra Kvindernes Landsholds facebookside
Danmarks startopstilling. Illustration fra Kvindernes Landsholds facebookside
Danmarks startopstilling. Illustration fra Kvindernes Landsholds facebookside

Det danske U17-landshold storsejrede i den første af tre kampe ved EM-kvalifikations-turneringen, som i disse dage spilles i Makedonien. I den makedonske hovedstad Skopje blev det torsdag eftermiddag til en sejr på hele 10-0 over værterne fra Makedonien.

Signe Bruun åbnede scoringen allerede efter 10 minutter. To og tre minutter senere gjorde Freja Klitgaard det til 2-0 og 3-0 og samme Freja Klitgaard fuldendte sit hattrick otte minutter senere. I det 33. minut gjorde Maria Møller Thomsen det til 5-0 og i anden halvleg sørgede Christina Lauridsen, Freja Sørensen Abildå, Laura Franck og Tanja Hymøller med hver et mål for at fuldende 10-0-sejren.

Danmark spiller sin næste kamp lørdag, hvor modstanderen er Kasakhstan.