Fortuna møder svenske mestre i Champions League

0
942
Foto fra Fortuna Hjørrings hjemmeside.
Foto fra Fortuna Hjørrings hjemmeside.
Foto fra Fortuna Hjørrings hjemmeside.

Fortuna Hjørring har udsigt til en fodboldudfordring af de store, når de skal spille næste runde i kvindernes Champions League. Nordjyderne spillede sig onsdag sikkert videre med samlet 9-0 over portugiske Ouriense, men nu venter en noget sværere opgave. Fortuna skal nemlig op mod de svenske mestre fra FC Rosengaard, det tidligere LdB FC Malmö, der bl.a. har stjernerne Marta da Silva, Anja Mittag og Ramona Bachmann på holdet. Også den danske landsholdsanfører Line Røddik Hansen og U19-landsholdsspilleren Nicoline Sørensen spiller på Malmøholdet.

”Det bliver en meget svær opgave, må vi forvente. Og det er nogle kampe, som vi vil begynde at forberede os på allerede nu, samtidig med at vi selvfølgelig også skal holde fokus på den danske turnering,” siger Fortunas assisterende træner, Carrie Kweton, til nordjyske.dk

Fortuna Hjørring vandt onsdagens returkamp mod Ouriense med 6-0. Camilla Larsen og Nadia Nadim scorede to mål hver i kampen, der blev spillet i Frederikshavn. FC Rosengaard vandt sin returkamp med 2-0 hjemme mod Ryazan VDV. Den tyske landsholdsspiller Anja Mittag scorede begge mål for svenskerne, der samlet er videre med 5-1.

Frederikke Thøgersen siger til Nordjyske.dk, at Fortuna skal spille op til sit allerbedste for at slå FC Rosengaard ud:

”Det bliver to ekstremt svære kampe, for vi må bare konstatere, at de er rigtig gode som hold,” siger hun til avisen.

Den første kamp spilles i Malmø 8. november.