Brøndby slog topholdet Hillerød og snupper sejren i U15 Øst

0
1231
Brøndbys U15-piger slutter som efterårsvinder af U15 Øst.
Brøndbys U15-piger slutter som efterårsvinder af U15 Øst.
Brøndbys U15-piger slutter som efterårsvinder af U15 Øst.

Det sluttede med en regulær finale, da efterårsudgaven af den sjællandske U15 Øst-række skulle afgøres i onsdags. Hillerød GI Damefodbold tog imod Brøndby, og hjemmeholdet var på forhånd tre point foran.

Hillerød kunne dermed nøjes med uafgjort, men sådan gik det ikke. Brøndby vandt 3-0 og takket være en bedre målscore slutter Brøndby som vinder af efteråret – med 22 point ligesom Hillerød, men med målscore, der er ti mål bedre.

Der mangler endnu to kampe, før efterårsturneringen er helt slut. BSF på tredjepladsen møder søndag Elite Bornholm og Herlufsholm møder om to uger B93-HIK-Ryparken.