BSFs U17 DM-piger laver fanside på facebook

0
705
Jubelfoto fra facebooksiden efter sejren over Næsby.

 

Den nye facebookside.
Den nye facebookside.

BSFs U17-piger har alvet deres egen fanside på facebook. Under overskriften “Verdens bedste hold” lægger de løbende nyt ud om holdet til alle, der vil – som de skriver – “Følg de talentfulde piger fra Ballerup Skovlunde Fodboldklubs U17 DM hold i deres jagt efter guldet”.

Siden har foreløbig 276 følgere og har indtil videre bragt nyt før og efter weekendens storsejr på 9-0 over Næsby og senest fra dagens træning, hvor holdet “forbereder os nu til årets sidste og vigtige kamp mod Skovbakken, som spilles onsdag d. 3 december i Skovbakken”.

Du kan se fansiden her.

Har dit hold også lavet et spændende tiltag – send os et tip på redaktion@fodboldforpiger.dk eller via vores facebookside her.

Jubelfoto fra facebooksiden efter sejren over Næsby.
Jubelfoto fra facebooksiden efter sejren over Næsby.