Brøndby henter ny kommerciel leder i BSF

0
3594
Brøndbys kvindeformand Jan Borre byder Christian Taylor velkommen som ny kommerciel 3F-kvinder.
Brøndbys kvindeformand Jan Borre byder Christian Taylor velkommen som ny kommerciel 3F-kvinder.
Brøndbys kvindeformand Jan Borre byder Christian Taylor velkommen som ny kommerciel 3F-kvinder.

Christian Taylor, der siden maj 2013 har været kommerciel leder for Ballerup-Skovlunde Fodbolds kvinde elite-afdeling, trækker fremover i den gule Brøndby-trøje. Klubben på vestegnen har ansat Taylor som ny kommerciel 3F-leder i stedet for Vibeke Kiowsky, der har ønsket at stoppe efter længere tids sygdom.

”En mand med stor erfaring indenfor fodbold- og forretningsverdenen,” kalder Brøndby sin nyansættelse, der starter i jobbet den 2. januar.

Christian Taylor har både en fodbold- og businessbaggrund. Han har spillet i engelske Wigan Athletic og i de danske klubber Brønshøj og B93, og han har siden arbejdet med salg og ledelse hos bl.a. Hummel, Umbro, Jobindex og Spillerforeningen.

Christian Taylor er uddannet coach og driver sin egen mentorvirksomhed, hvor han bl.a. arbejder med fodboldspillere. Stillingen i Brøndby er derfor en deltidsstilling, oplyser Brøndby på sin hjemmeside.

Her siger klubben samtidig tak til Vibeke Kiowsky, der blev ansat i sommeren 2013.

”Vi vil gerne benytte lejligheden til, at sige tak til Vibeke for det arbejde hun udførte for Brøndby IF, og vi ønsker Vibeke held og lykke fremover,” skriver klubben.