Herfølge Boldklub-Køge Pige FC suveræn vinder af U17 Øst

0
1542
De nykårede vindere af U17 Pige Øst-rækken.
De nykårede vindere af U17 Pige Øst-rækken.
De nykårede vindere af U17 Pige Øst-rækken.

10 sejre i 10 kampe og en målscore på 42-13. Sådan lyder den solide status for U17-holdet i Herfølge Boldklub-Køge Pige FC, som dermed slutter som suveræn vinder af U17 Pige Øst-rækken, den bedste U17-række på Sjælland.

”Det har været et fint efterår, hvor vi har fået lagt nye lag på vores spil og har formået at holde fokus hele vejen igennem” siger cheftræner Søren Andersen.

Herfølge-Køge sluttede søndag med en 6-2-sejr ude over Taastrup. Nu venter så vinterpausen, som skal bruges til at optimere træningsmiljøet, fortæller cheftræneren:

”Henover vinteren tilbyder vi  pigerne fire træningspas med bold og to træningspas med fokus på styrke- og skadesforebyggende træning, således at spillerne får en fornemmelse for hvad det minimum kræver af træning for at spille med på højeste niveau,” siger Søren Andersen.

Vinterpausen skal også bruges på at afklare, om  Herfølge Boldklub-Køge Pige FC skal søge om at få ligalicens:

”Efterårets resultater har naturligt ført til en overvejelse omkring hvorvidt vi skal arbejde henimod at kunne spille DM-Liga fra sommeren 2015. Det ser ikke helt urealistisk ud mht. organisation, økonomi, trænere  og faciliteter, men det kræver nok at vi får tilgang af fem-seks dygtige spillere, der kan supplere et forholdsvist ungt U17-hold, hvor flertallet også kan spille U17 i næste sæson,” siger pigekoordinator Jeanette de Friis.

Hun ser frem til weekendens afslutningsfest, hvor klubbens ledelse offentliggør ”Projekt Liga 2015:

”…Og så har vi givet hinanden tre måneder til at få afklaret om vi synes vi er parat til at søge, men det er det vi går efter,” siger pigekoordinatoren.

SLUTSTILLINGEN I U17 PIGE ØST

1. Herfølge-Køge Pige FC, 30 point
2. Farum BK, 21 point
3. Allerød Fodbold Klub, 16 point
4. Roskilde Pigefodbold, 11 point
5. Taastrup FC, 7 point
6. FC Damsø, 2 point