Sundby vinder 1. divisions pulje 1

1
937
Sundby har bragt sig foran 1-0 i lørdagens kamp. Foto: Kjeld Rasmussen
Sundby har bragt sig foran 1-0 i lørdagens kamp. Foto: Kjeld Rasmussen
Sundby har bragt sig foran 1-0 i lørdagens kamp. Foto: Kjeld Rasmussen

Sundby Boldklub sluttede i weekenden en imponerende rejse, da det i Fælledparken blev til en 2-0-sejr over Østerbro IF i kvindernes 1. divisions pulje 1.

Det er bare to-et-halvt år siden Sundby rykkede op i 1. division og nu er holdet fra Amager vinder af pulje 1 i landets næstbedste rækken. Sejren over Østerbro betyder nemlig, at Sundby slutter efteråret med 28 point – tre point foran Rødovre på andenpladsen og nu ti point foran Østerbro.

Kampen på Østerbro var meget  lige, og der skulle et hjørnespark til, før Sundby fik gang i scoringen. Østerbro sad på spil og chancer, men Sundby kunne gå til pausen med en føring på 1-0.

I anden halvleg havde Sundby svært ved at lukke kampen, trods flere chancer. Kampen lænede sig op af en udligning, men ti minutter før tid blev det til 2-0 da en ellers velspillende Østerbro-målmand tabte en bold, som Line Anker kunne følge sikkert op og sparke i et tomt mål.

 

 

1 COMMENT

  1. Tillykke med oprykningen til Sundby med hilsen fra Søren K. Andersen, fan af damerne i ASA, som rykker med op fra vestkredsen.

    ASA-damernes oprykning kom i stand efter en 2-1-sejr på udebane over SønderjyskE efter at have været bagud ved halvleg. Næsby var også midlertidigt foran mod ASA i forrige uge, men igen var ASA stærkest i den sene kampfase.

    Så det bliver sikkert spændende til kval-spillet i foråret, også når vi kender de nedrykkende hold oppefra. Vi glæder os i ASA til at tage imod Sundby i to kampe til foråret.