BSFs U17 DM-hold gør status: Bedste start siden 2004

0
853
Nederlaget til Hillerød i den anden kamp var den eneste svipser i efteråret, skriver BSFs træner.
Nederlaget til Hillerød i den anden kamp var den eneste svipser i efteråret, skriver BSFs træner.
0-1-nederlaget til Hillerød i den anden kamp var den eneste svipser i efteråret, skriver BSFs træner. Foto: Steen Trolle

Ballerup-Skovlunde Fodbolds U17-piger har i efteråret leveret den bedste start for et BSF-mandskab siden 2004. Det skriver klubben på sin hjemmeside i en status over året der gik.

BSFs U17-piger ligger lige nu på en tredjeplads i ligaen, og holdet kan se tilbage på et efterår, hvor det er blevet til ti sejre, en uafgjort og tre nederlag. Holdet kunne have spillet sig helt op på siden af 1. pladsen, hvis det var blevet til en sejr i den årets sidste kamp, som dog endte med et nederlag til Skovbakken.

”Ganske imponerende af et forholdsvis urutineret og ungt mandskab og set tilbage på de første 14 kampe er der kun leveret en enkelt svipser, da holdet noget ufortjent ikke kendte deres besøgstid , da holdet hjemme tabte 1-0 til Hillerød GI. Men denne kamp bør hurtig gå i glemmebogen, mens kampene mod Brøndby IF og ÅaB virkelig viste, hvad holdet indeholder og er på vej til,” skriver cheftræner John Froman

Han forudsiger et fantastisk forår, hvor BSF fra start vil have ni point ned til femtepladsen, som indtages af Varde, der har spillet en kamp mere end BSF:

”Med til historien skal også nævnes, at vi møder alle hold i top 6 på hjemmebane i foråret 2015 og med den normale store opbakning vi altid oplever (tak for det), er vi selv af den opfattelse, at vi nok skal byde konkurrenterne op til dans. Foråret 2015 har alt i sig og vi selv blot skal fylde kasserne op,” skriver John Froman.

Ud over DM-turneringen kan U17-pigerne se frem til pokalturneringen, hvor der skal spilles kvartfinale den 28. april og Finale 4-turneringen i Futsal-DM, som BSF regner med at kvalificere sig til.

Læs hele John Fromans status over 2014 her.