Erfaren elitespiller i spidsen for kvinderne i Roskilde Pigefodbold

0
1994
Maria Dong-Kruse
Maria Dong-Kruse
Maria Dong-Kruse

Maria Dong-Kruse, der er tidligere elitespiller, er ny cheftræner for det unge ambitiøse seniorhold hos Roskilde Pigefodbold, som sidste sæson endte på en 3. plads i Kvindeserie Øst.

Maria har T-licens som træner og kommer til Roskilde med erfaring fra de højeste rækker i både Danmark og Sverige, hvor hun både har været spiller og træner. Hun tiltrådte i klubben den 1. januar 2015 og er godt i gang med opstartstræningen. Hun har fået assistance af rene Klindt som assistenttræner, og det nye trænerteam har foreløbig holdt spillersamtaler og arrangeret træningslejr og træningskampe.

“Vi er meget glade for at have fået Maria som træner for vores bedste hold. Vi kan se at rigtig mange fodboldpiger i Roskilde og omegn sætter pris på vores nye klub, og Dameseniorholdet har en helt særlig rolle som positiv eksponent for den udvikling vi allerede har været igennem. Den kommende sæson forventer vi at sætte yderligere ‘blus under kedlerne’ og Dameseniorholdet har i den sammenhæng en helt særlig rolle,” siger Roskilde Pigefodbolds sportschef Lars Sørensen

Roskilde Pigefodbold blev stiftet for snart et år siden, og har oplevet en kraftig medlemstilgang i de forløbne seks måneder, hvor klubben er gået fra 170 til 250 aktive pigespillere. Ligeledes er klubben repræsenteret med hold i alle årgange, og har flere spillere med i DBU U14 og U15 regi.

Interesserede kan læse mere på den nye klubs hjemmeside: www.roskildepigefodbold.dk